«Динамо» U12 завершило виступи на турнірі у Португалії

«Динамо» U12 завершило виступи на турнірі у Португалії

Завершився міжнародний футбольний турнір Torneio Internacional O Coelho Verde, який проходив у португальському містечку Каштру-Дайрі, і в якому брала участь група «Динамо» U12 (футболісти 2010 року народження).

Нагадаємо, у перший ігровий день наша команда здобула перемогу над португальським клубом «Окрашту» (5:0) та зіграла внічию з французьким ПСЖ (1:1). У другий ігровий день підопічні Сергія Бондаря та Олександра Стужука зіграли внічию з місцевими «Брагою» (0:0) та «Спортінгом» (2:2). В результаті, у «Динамо» та «Браги» виявилася рівна кількість набраних очок, і те, яка команда вийде з групи, визначалося за різницею забитих та пропущених м'ячів. На жаль, нашій команді не вистачило одного забитого м'яча, і вона посіла 3 місце в групі, а «Спортінг» і «Брага» пройшли далі.

У фінальний день наші хлопці зустрілися з «Санжоаненсе», з яким також зіграли внічию 1:1, а в серії пенальті здобули перемогу з рахунком 3:2. У заключному матчі наші хлопці зіграли з «Вікторією Гімараєш» і в цьому матчі сильнішими виявились португальці - 4:2.

Про враження від турніру розповів тренер «Динамо» U12 Сергій Бондар:

- Враження найпозитивніші, незважаючи на результат, адже це був не просто турнір, а справжнє свято для всього міста. Рівень організації просто неймовірний, кожен суперник на цьому турнірі був дуже високого рівня і кожен по-своєму унікальний, а тренери зі своїм індивідуальним баченням футболу. Тому у кожній грі було дуже багато навчального матеріалу. Саме в таких матчах можна відчути свій рівень та зрозуміти, куди треба рухатися у перспективі.

Тішить те, що, незважаючи на всі проблеми та перешкоди, ми в кожному матчі виглядали гідно. Єдине, що нас підвело, це реалізація моментів, а також трохи не вистачило футбольного везіння, адже у матчі з ПСЖ ми пропустили м'яч за 2 хвилини до кінця матчу, через що й упустили перемогу. А з «Брагою» не забили як мінімум один із трьох шикарних моментів. Ну і зі «Спортингом», програвши дебют матчу та швидко пропустивши м'яч, хлопці змогли відігратися та вийти вперед, але за хвилину до фінального свистка ми дозволили португальцям зрівняти рахунок. Ще в першому матчі ми забили господарям турніру менше, ніж це зробили решта команд.

Але незважаючи ні на що, цей турнір як хлопці, так і я сміливо можемо занести собі в актив і рухатися далі. Організатори турніру вже заздалегідь запросили нас на наступні змагання, а багато тренерів висловили бажання зустрітися з нашою командою ще раз.

Тож працюватимемо далі і сподіватимемося, що таких турнірів у майбутньому у нас буде якнайбільше, адже тільки в такому середовищі ми зможемо виховати гідний резерв для нашої основної команди.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер