«Динамо» U13 – переможець турніру Pro-Turnieje Lichen Cup у Польщі

«Динамо» U13 – переможець турніру Pro-Turnieje Lichen Cup у Польщі

Футболісти «Динамо» вікової категорії U13 (гравці 2010 року народження) виграли Pro-Turnieje Lichen Cup, що проходив у Польщі.

На груповій стадії «біло-сині» здобули п'ять перемог та зазнали однієї поразки (Akademia Reissa Poznań – 1:0, TMF Tomaszów Maz. – 5:0, Wielkopolska Komorniki – 6:0, Miedź Legnica – 4:0, KS Legionovia – 4:0, Znicz Pruszków A – 0:1, FC Wrocław Academy – 8:0), із першого місця кваліфікувавшись до другого етапу.

Там також утворилася група, де динамівці зіграли внічию з Falubaz Zielona Góra – 2:2, а також розгромили SMS APR Ślesin – 5:1 та AP Bronowice Lublin – 5:1. У вирішальній битві за «золото» наша команда зійшлася з Warta Poznań, що перед цим виграв усі поєдинки на турнірі, і не залишила супернику жодних шансів – 3:0.

Додамо, що найкращими бомбардирами «Динамо» на турнірі стали Захар Осьмухін та Дем’ян Хабіб – в активі обох по 7 забитих м’ячів.

Сергій Бондар, старший тренер «Динамо» U13:

- Цікавий турнір. Інтрига була і за вихід із групи, і особливо у фінальний день, де в одній групі зібралися шість найкращих команд. Наші хлопці з першого дня були налаштовані на перемогу, показували змістовну гру, забивали багато голів. Ми повезли на турнір 18 гравців, дві рівноцінні дев'ятки, і всі хлопці отримали однакову кількість ігрового часу, щоб проявити себе.

Наші помилки двічі поставили нас у такі рамки, де суперників влаштовувала нічия, а нам потрібно було лише перемагати, щоб дістатися вершини, і команда впоралася з цим тиском, у підсумку посівши заслужене перше місце. Дуже цікавим вийшов вирішальний матч, де ми зустрілися з командою Warta Poznań, яка виграла всі ігри у фінальній групі та не пропустила жодного м'яча. Але у вирішальному матчі ми впевнено обіграли їх із рахунком 3:0.

Уже за тиждень ми знову повернемося сюди, де зіграємо у цьому ж турнірі, але вже серед 2009 року. Він і стане для нас фінальним цього року, бо після його завершення ми повертаємося додому до Києва. Тож довго відпочивати не вдасться, перезавантажуємося – і знову в бій.

Фото Lukasz Harazny

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер