«Динамо» U15 святкувало перемогу над Ford Niehl U16 у товариському поєдинку

«Динамо» U15 святкувало перемогу над Ford Niehl U16 у товариському поєдинку

Три групи динамівської академії вікових категорій U14, U15 та U16 (футболісти 2007, 2008 та 2009 років народження) продовжують проводити підготовку у Німеччині, куди їх запросив ФК «Кельн», надавши динамівцям можливість повноцінно тренуватись та проводити товариські матчі з провідними німецькими академіями.

Слідом за молодшими та найстаршими динамівцями у середу, 7-го вересня, команда вікової категорії U15 під керівництвом тренера Євгена Лозинського теж провела товариську зустріч із аматорським клубом Ford Niehl, головна команда якого виступає у сьомому дивізіоні чемпіонату Німеччини. Нагадаємо, що минулого тижня 14-річні динамівці перемогли на рік старшого суперника з рахунком 5:0, а у понеділок команда U16 забила у ворота суперника три м’ячі без відповіді.

Як і у минулих зустрічах, динамівці виставили змішаний склад, адже поки що наші команди працюють не з повним набором гравців. Цього разу до участі у грі були також залучені і кілька футболістів вікової категорії U16 (тренер Юрій Дмитрулін). Цього разу суперник теж був представлений колективом на рік старшим. Поєдинок тривав два тайми по 40 хвилин, вийшов цікавим та захоплюючим.

Майже усі 80 хвилин поєдинку команда суперника провела біля своїх воріт, приділивши увесь час захисту. Гравці відходили за середину поля, ближче до лінії свого штрафного майданчика. Вони програвали з першого тайму і навіть не намагалися особливо атакувати. Грали через довгі передачі, чекаючи на свій шанс у контратаках та помилки суперника, але у них нічого не виходило. Також німці за всю гру виконали кілька стандартних положень, зокрема, кутових, але до небезпеки біля воріт киян це не призвело, тож воротарі залишилися без роботи.

Динамівці ж розтягували оборону суперника, намагалися грати у комбінаційний футбол, через пас, відкривали фланги, створювали безліч небезпечних моментів. Особливо добре нашим хлопцям вдавалося створювати гостроту біля чужих воріт після флангових передач. Один лише Бурлаков, окрім своїх двох голів міг забити ще два-три м’ячі у першому та другому таймах. Одного разу м’яч після його удару влучив у поперечину! Небезпечними були і інші дальні удари наших хлопців, а також спроби із середньої дистанції, але у багатьох моментах надійно діяв воротар Ford Niehl, а в інших підводила реалізація.

Рахунок 1:0 на користь гостей протримався майже протягом усієї гри. Перший гол гості забили після стрімкої атаки у три дотики від своїх воріт. М’яч був у нашого захисника, послідувала довга передача на фланг Перкатюку, той ще однією довгою передачею знайшов Федоренка, той вискочив під кутом один на один з воротарем і проштовхнув м’яч під воротарем.

Лише наприкінці зустрічі українцям вдалося забити ще двічі протягом короткого проміжку часу. Зокрема, динамівці спочатку розіграли кутовий: Дорошенко виконав подачу до штрафного майданчика, а Бурлаков забив другий м’яч. Не пройшло і п’яти хвилин, як наш футболіст оформив дубль з передачі Люсіна, який увійшов до штрафного майданчика, міг бити сам, але зробив передачу під себе на Бурлакова, і той свою нагоду не змарнував, встановивши остаточний рахунок 3:0 на користь киян.

Товариський матч

Ford Niehl U16 - «Динамо» U15 – 0:3 (0:1)

«Динамо»: Роенко (Олейник, 41), Перкатюк (Галкин, 41), Панимаш, Коновалов, Білий (Дорошенко, 67), Романюк (Човгаленко, 65), Кушенко (Черчукан, 55), Богомолов (Люсін, 70), Рибак (Губенко, 60), Федоренко (Марченко, 75), Бурлаков.

Голи: Федоренко (13), Бурлаков (73, 78).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер