«Динамо» U16 провело товариський поєдинок з ФК «Кельн»

«Динамо» U16 провело товариський поєдинок з ФК «Кельн»

Три групи динамівської академії вікових категорій U14, U15 та U16 (футболісти 2007, 2008 та 2009 років народження) продовжують проводити підготовку у Німеччині, куди їх запросив ФК «Кельн», надавши динамівцям можливість повноцінно тренуватись та проводити товариські матчі з провідними німецькими академіями. У Німеччині хлопці працюють під керівництвом тренерів Юрія Ястребінського, Юрія Дмитруліна, Євгена Лозинського, Миколи Іщенка, Максима Козлюка та Володимира Іконнікова.

У середу, 31-го серпня, команда вікової категорії U16 під керівництвом тренера Юрія Дмитруліна провела довгоочікувану товариську зустріч із господарями – однолітками з ФК «Кельн». Через те, що наші команди поки що працюють не у повному складі, до участі у грі були також залучені і молодші футболісти вікової категорії U15 (тренер Євген Лозинський). У матчі дозволялися зворотні заміни, поєдинок тривав два тайми по 40 хвилин, вийшов цікавим та корисним.

У перші хвилини на полі було багато боротьби, команди дорожили м’ячем та не хотіли його втрачати. Динамівці активно пресингували суперника, але «Кельн» надійно захищався. Кияни добре виходили із оборони в атаку, проводили хороші комбінації та наполегливо шукали підходи до воріт суперника. І незабаром наші хлопці були винагородженні за свої зусилля: Кирило Рибак прострілив зліва, і цю передачу майстерно замкнув Звягінцев, викликавши оплески глядачів на свою адресу.

Але засмучувалися господарі недовго. Через кілька хвилин після подачі до штрафного майданчика гравець німців головою з району одинадцятиметрової відмітки переправив м’яч у сітку. Незабаром Рибак міг вивести свою команду уперед чудовим сильним ударом, але трохи не влучив у площину. А ось наступну атаку наші хлопці завершили більш ефективно: Андрейко потужно пробив з правого краю штрафного майданчика – воротар до м’яча дотягнувся, але змінити траєкторію польоту не зміг – 2:1 на користь киян.

Але і цього разу гол у відповідь гравці «Кельна» провели достатньо швидко. Ц цьому моменті мав місце рикошет, після якого м’яч залетів у сітку. А перед самим свистком на перерву господарі змогли відзначитися ще раз: після подачі до штрафного майданчика суперник прийняв м’яч та завдав удару повз воротаря. За рахунку 3:2 на користь «Кельна» команди і пішли на перерву.

Другий тайм вийшов не менш динамічним, видовищним та багатим на події. Команди продовжували грати у відкритий футбол, відповідаючи атакою на атаку. Суперники підтримували високий темп та швидкість. Букатий пробив з лівого кута штрафного майданчика – воротар відбив м’яч перед собою, на добивання поспішав Бурлаков, але з другої спроби голкіпер забрав м’яч трохи раніше нашого нападника.

А ось Букатому пощастило більше: отримавши м’яч у півколі перед штрафним майданчиком, Максим прицільно пробив точно у кут воріт, зрівнявши рахунок. Надалі кияни завдали ще кілька ударів по воротах суперника, але одного разу м’яч пролетів повз ворота, а іншого – від захисника вилетів на кутовий. Близьким до успіху був Черчукан, але після його удару метрів з 16-ти з-поміж захисників м’яч пролетів над поперечиною.

До фінального свистка у наших хлопців було ще кілька непоганих нагод, щоб відзначитися, зокрема, у Марченка та Букатого, а суперник загрожував воротам киян після стандартних положень. Але рахунок на табло більше не змінювався.

Товариський матч

«Кельн» U16 - «Динамо» U15-U16 – 3:3 (3:2)

«Динамо»: Моїсеєв, О. Рибак, Коновалов, Галкін, Дехтяр (к), Озимай, К. Рибак, Люсін, Андрейко, Звягінцев (Левринець-Чиргадзе, 27), Губенко (Бурлаков, 27).

На заміну у другому таймі виходили: Сьомка, Білий, Перкотюк, Панімаш, Романюк, Черчукан, Малюта, Букатий, Калінкін, Федоренко, Редушко, Марченко, Богомолов, Кушенко.

Голи: Звягінцев (21), Андрейко (30), Букатий (50) – (24), (33), (40).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер