»Динамо» U16 розгромило італійський «Салес» U17 - 11:0

»Динамо» U16 розгромило італійський «Салес» U17 - 11:0

Київське "Динамо" U16 (футболісти 2006 року народження) провели черговий спаринг під час свого перебування в Італії. Суперниками підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка стали вихованці місцевої команди "Салес" вікової категорії U17.

Матч тривав два тайми по 30 хвилин і пройшов за тотальної переваги "біло-синіх". Опоненти за всю гру змогли організувати лише одну серйозну атаку, водночас у свої ворота господарі пропустили цілих 11 м'ячів.

"Побиття" господарів почалося вже на 1-й хвилині, коли Білий відкрив рахунок ударом зі штрафного майданчика. Потім Кузик замкнув простріл із флангу, а Осипенко, прибравши захисника на лівому куті штрафного майданчика, точно пробив по воротах. Минуло кілька хвилин, і обидва гравці оформили дубль - спочатку Кузик після пасу Кусого на дриблінгу прибрав захисника та воротаря, закотивши м'яча в порожні ворота, а Осипенко відправив м'яч у сітку ще одним ударом із меж штрафного майданчика. Незабаром свій другий м'яч зі штрафного удару забив Білий, а довершив перший тайм Пашко, який замкнув фланговий простріл.

Після перерви на поле вийшли всі футболісти, які були на лаві запасних. Двоє з них також оформили по дубля. Шевченко прибрав захисника у штрафному майданчику і точно пробив по воротах, а потім вдало зіграв на добиванні після того, як воротар суперника впорався з виходом віч-на-віч. А незабаром Лобко протягом хвилини двічі відправляв м'яч у сітку з меж штрафного майданчика.

Враховуючи хід поєдинку, за 10 хвилин до його закінчення тренерський штаб "біло-синіх" в якості експерименту випустив на позицію форварда номінального воротаря Микитенка, який захищав ворота у першому таймі. Наш голкіпер наприкінці гри мав шикарний момент, щоб забити, але його удар із меж штрафного майданчика прийняла на себе поперечина.

У підсумку, 11:0 – впевнена перемога "Динамо" U16.

Товариський матч

"Салес" U17 - "Динамо" U16 - 0:11

"Динамо": Микитенко, Мариновський, Скочеляс, Коробов, Кусий, Хмельовський, Білий, Осипенко, Пашко, Кузик, Пономаренко.

На заміну виходили: Кіблицький, Захарченко, Дикий, Кузьменко, Іщенко, Чубов, Лобко, Задорожний, Шевченко, Калин.

Голи: Білий (1, 23), Кузик (3, 14), Осипенко (9, 15), Пашко (27), Шевченко (41, 45), Лобко (54, 55).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер