«Динамо» U16 здійснило камбек та переграло «Віченцу» U17 в результативному матчі

«Динамо» U16 здійснило камбек та переграло «Віченцу» U17 в результативному матчі

19 травня "Динамо" U16 (гравці 2006 року народження) провела другий товариський матч під час свого перебування в італійській Віченці - проти команди "Віченца" U17, складеної зі старших на рік футболістів.

Ніби забувши про товариський статус гри, команди продемонстрували справжнє футбольне видовище та зрілі вольові якості. Вже зі стартових хвилин українці та італійці задали високий темп поєдинку та проводили атаку за атакою.

Незважаючи на те, що динамівці вже до 10-ї хвилини гри пропустили два м'ячі, підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка двічі відігравали по ходу матчу два голи та в підсумку здобули перемогу.

Розпочався матч із неоднозначного пенальті, який арбітр призначив у ворота В'ячеслава Суркіса, завдяки чому "Віченца" повела в рахунку. А трохи пізніше італійцям вдалося забити неймовірний за траєкторією м'яч, який залетів із лівого кута штрафного майданчика до дальньої "дев'ятки" воріт "Динамо".

Пропущені голи лише підбурили динамівців, і в середині першого тайму наша команда відіграла один м'яч - ударом із меж штрафного відзначився Кирило Осипенко. Однак на перерву команди пішли за рахунку 3:1 на користь господарів - під кінець тайму кияни пропустили простріл із лівого флангу, а центральні захисники не втримали форварда "Віченци", який у дотик замкнув передачу.

Вже в дебюті другого тайму "Динамо" скоротило відставання в рахунку, коли після подачі кутового м'яч у ворота головою переправив Максим Коробов. А згодом на полі був відновлений паритет - найефектнішим голом матчу відзначився Кирило Пашко, розібравшись за лінією штрафного з кількома захисниками суперників і завдавши потужного удару в "дев'ятку" - 3:3!

Вольову перемогу "Динамо" приніс також дальній удар - у виконанні Білого, який технічно закрутив м'яч під штангу.

Наприкінці матчу "Віченца" кинула всі зусилля, аби відігратися, та організувала справжню навалу на ворота "Динамо". Однак "біло-сині" надійно відіграли в обороні, вистояли та зберегли переможний рахунок у неймовірному спарингу - 4:3!

"Віченца" U17 (Італія) - "Динамо" U16 - 3:4 (3:1)

Склад "Динамо": Суркіс - Захарченко, Коробов, Дикий, Кузьменко, Іщенко, Осипенко, Білий, Пашко, Кузик, Пономаренко.

На заміни виходили: Осипенко (перший тайм), Лобко, Хмельовський, Микитенко, Кусий, Мариновський, Скочеляс (другий тайм).

Голи за "Динамо": Осипенко, Коробов, Пашко, Білий.

На 21 травня у "Динамо" U16 запланований товариський матч із юнацьким складом команди "Арциньяно", а в неділю "синьо-білі" перебазуються до Флоренції.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер