«Динамо» U16 у товариському матчі здолало «Фортуну» (Дюссельдорф)

«Динамо» U16 у товариському матчі здолало «Фортуну» (Дюссельдорф)

Три групи динамівської академії вікових категорій U14, U15 та U16 (футболісти 2007, 2008 та 2009 років народження) продовжують проводити підготовку у Німеччині, куди їх запросив ФК «Кельн», надавши динамівцям можливість повноцінно тренуватись та проводити товариські матчі з провідними німецькими академіями.

У суботу, 10-го вересня, команда вікової категорії U16 під керівництвом тренера Юрія Дмитруліна провела чергову товариську зустріч із однолітками з  клубу «Фортуна» (Дюссельдорф). Як і у минулих матчах, динамівці виставили змішаний склад, адже поки що наші команди працюють не з повним набором гравців. Цього разу до участі у грі були також залучені і кілька футболістів вікової категорії U15 (тренер Євген Лозинський). Поєдинок тривав два тайми по 40 хвилин, вийшов напруженим, але корисним.

У першому таймі динамівці діяли краще, адже виконували те, про що просили тренери – накривали команду суперника, добре пресингували, тож багато виходило, зокрема, вдалося забити два м’ячі ударами із середньої дистанції. У першому випадку удару з лінії штрафного майданчика завдавав Рибак, воротар помилився: начебто спочатку впіймав м’яч, але він вислизнув у нього з рук та закотився у ворота. А у другому за хвилину до свистка на перерву Черчукан забив гол «у роздягальню». Він пробив з такої ж дистанції, і у цьому моменті допоміг рикошет – після нього від захисника м’яч залетів у ворота, бо голкіпер дотягнутися до нього не зміг.

До перерви динамівці могли відзначитися ще щонайменше один раз, але влучили у поперечину. Також наші футболісти добре вибігали у контратаки, але не вистачало заключного вирішального пасу, який міг би вирішити долю епізоду. Хоча у той же час наші хлопці дещо зловживали індивідуальними діями, які не йшли на користь команді. Також було багато браку при передачах.

А у другому наша команда виглядала гірше – хлопці, які вийшли на заміну, не посилили і не освіжили гру та не допомогли колективу, чого від них очікували. Навпаки, браку у діях наших футболістів стало більше, а м’яч перестав у них триматися, дехто просто випав з гри. Також не виходив пресинг, багато хто не допрацьовував. Тож у другій половині зустрічі киянам прийшлося важко, і пропущений за п’ять хвилин до фінального свистка м’яч яскраве тому підтвердження. Гості не розібралися в обороні, зокрема, не розподілили між собою гравців суперника. Наші хлопці дозволили опоненту прийняти м’яч, підпрацювати та влучно пробити по воротах, не чинивши йому жодного супротиву.

Крім того, певні корективи на перебіг подій на полі вносила погода – йшов дощ та було холодно. Щоправда, вона була однаковою для обох команд.

Товариський матч

«Фортуна» (Дюссельдорф) U16 - «Динамо» U16 – 1:2 (0:2)

«Динамо»: Моїсеєв, Перкатюк (Сергієнко, 70), Галкін (Коновалов, 41), Білий (Панімаш, 41), Дехтяр, Озимай (Романюк, 41), Люсін (Малюта, 41; Богомолов, 65), Рибак (Черчукан, 23; Човгаленко, 60), Букатий (Губенко, 55), Андрейко (Федоренко, 37), Звягінцев (Бурлаков, 24; Калінкін, 63).

Голи: (75) – Рибак (22), Черчукан (39).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер