«Динамо» U16 відвідало Міністерство продовольства та сільського господарства Німеччини

«Динамо» U16 відвідало Міністерство продовольства та сільського господарства Німеччини

29 серпня стало незвичайним днем під час перебування команд динамівської академії у німецькому Кельні, де вони перебувають на запрошення ФК «Кельн», мають усі умови для тренувань у безпеці та проведення товариських матчів з провідними німецькими командами. У понеділок команда вікової категорії U16 відвідала Міністерство продовольства та сільського господарства Німеччини.

Тут підопічним Юрія Дмитруліна організатори запропонували відволіктися від війни, не сумувати та добре провести час. Заради розваги провели товариський поєдинок із діючими та колишніми співробітниками міністерства, серед яких були дівчата та люди поважного віку. Перед початком зустрічі гравці команд помінялися футболками, щоб зробити змішані склади. Оскільки команда суперника грала у футболках жовтого кольору, а динамівці – у синьому екіпіруванні, загальна картинка вийшла достатньо патріотичною. Перед початком гри команди зробили спільне фото на пам’ять, причому гравці у синій формі стали позаду, а у жовтій – сіли попереду – тож вийшов імпровізований прапор України.

Гра вийшла видовищною та результативною. Обидві команди забили багато м’ячів – зустріч завершилася з рахунком 12:8, було призначено кілька пенальті, а ще кілька разів м’яч просто дивом не влучав у ворота, що викликало розчароване зітхання у гравців. Але, як відомо, у подібних заходах результат не стоїть на першому місці. Головне, що наші хлопці змогли поспілкуватися з новими людьми, отримати задоволення від гри та заряд гарного настрою. Зустріч пройшла у дружній теплій, приємній атмосфері, де переважав не дух суперництва, а жарти та веселощі при взаємній повазі.

Після матчу динамівці були запрошені безпосередньо до міністерства, де саме проходив захід Summerfest. Тут їх привітав Міністр продовольства та сільського господарства Джем Оздемір, начальник відділу міжнародного співробітництва міністерства Бернд Шванг, президент ФК «Кельн» Вернер Вольф. Вони сказали теплі слова, побажали динамівцям удачі та яскравої футбольної кар’єри. Усі присутні зустріли нашу команду посмішками та оплесками, футболістам вручили фірмові футболки та подарунки від міністерства.

Тренерський штаб подякував організаторам з гостинний прийом та можливість для дітей займатися улюбленою справою – грати у футбол – у безпечних та комфортних умовах, маючи усе необхідне. А після смачного обіду наша команда з чудовими, приємними емоціями та враженнями повернулася до готелю.

*Фото - Enno Mewes

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер