«Динамо» U17 зіграло внічию з «Фламенго» на старті турніру Puskas Suzuki Kupa

«Динамо» U17 зіграло внічию з «Фламенго» на старті турніру Puskas Suzuki Kupa

У п’ятницю, 3 червня, на полях Академії Пушкаша, що розташована у 40 хвилинах їзди від Будапешта, стартував міжнародний юнацький турнір Puskas Suzuki Kupa. У першому турі групи В київське «Динамо» U17 зустрічалося з однолітками з бразильського «Фламенго».

Старт зустрічі, що проходила у форматі два тайми по 30 хвилин, залишився за динамівцями. «Біло-сині» могли забивати вже на перших хвилинах. Спочатку Крємчанін вискочив до воріт, обіграв воротаря, але його удар із кута воротарського заблокував захисник, а згодом Грохольський віддавав передачу на того ж Крємчаніна, але й цього разу оборонці «Фламенго» колективними зусиллями не дозволили нашому гравцю завдати удару.

Суперник намагався відповідати дальніми ударами, у тому числі зі стандартів, але особливої загрози воротам «Динамо» вони не несли. Загалом, матч не був багатим на моменти – можливо, на діях футболістів позначилася спекотна погода, що встановилася останнім часом в Угорщині.

Посеред тайму футболісти отримали паузу для того, аби попити води, після чого гра пішла веселіше. На 18-й хвилині Крємчанін таки відправив м’яча у ворота із лінії воротарського, однак радість динамівця виявилася завчасною, оскільки арбітри не зарахували гол через офсайд у Дмитра. У відповідь футболісти «Фламенго» створили кілька моментів біля наших воріт, але чи то м’яч летів повз рамку, чи то надійно діяв у своїх володіннях Авраменко.

На 25-й хвилині ще одну супернагоду змарнував Крємчанін. Дмитро втік від опонентів до воріт та, не зближаючись із воротарем, пробив у кут – суперників урятувала стійка. А в наступній атаці «Фламенго» відкрив рахунок. Лоран вивів до воріт Жонатана, і той пробив повз Авраменка – 1:0.

Тож, на перерву команди пішли за мінімальної переваги бразильського клубу. Однак ледь розпочалася друга половина зустрічі, як динамівці зрівняли рахунок. Грохольський вискочив до воріт, віддавав передачу назад, але при цьому був збитий воротарем. Арбітр призначив пенальті, який чітким ударом у кут реалізував Крємчанін – 1:1.

На 38-й хвилині «біло-сині» були близькими до того, аби вийти вперед. Гусєв розігнав атаку зі своєї половини поля, віддав передачу у штрафний майданчик на Крємчаніна, а той не пошкодував та викотив зручно назад на Олексія – на жаль, після удару метрів із десяти м’яч полетів вище воріт.

У подальшому гра заспокоїлася. Команди хоч і намагалися створювати активність, але до по-справжньому небезпечних моментів справа доходила вкрай рідко. Зокрема, якщо у «Фламенго» й згадати немає чого, то у динамівців небезпеку створив Пашко, який промчав по правому флангу, викотив на Грохольського, однак Артем замешкався з ударом із центру штрафного майданчика та змарнував перспективну нагоду.

У підсумку, результативна нічия – 1:1. Свій наступний матч «біло-сині» проведуть уже завтра, 4 червня, коли зіграють із угорським «Гонведом» (початок – о 15:00 за київським часом).

«Фламенго» U17 – «Динамо» U17 – 1:1

«Динамо»: 12. Авраменко, 3. Балаба, 4. Сизонюк (14.Іщенко, 54), 6. Котуха (22. Дикий, 31), 20. Гусєв (17. Цілик, 58), 9. Маткевич, 15. Михайлів (19. Пашко, 31), 21. Василець, 24. Янчишин (8. Білий, 31), 11. Грохольський, 13. Крємчанін.

Голи: Жонатан (26) – Крємчанін (33, з пенальті).

Додамо, що напередодні «Фламенго» обіграв «Гонвед» - 2:0, а угорці, у свою чергу, перемогли португальський «Спортинг» - 1:0. Тож, турнірна таблиця на даний момент виглядає наступним чином: 1. «Фламенго» - 4 очки (2 матчі), 2. «Гонвед» - 3 (2), 3. «Динамо» - 1 (1), 4. «Спортинг» - 0 (1).

Фото - сайт Академії Пушкаша www.pfla.hu

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер