«Динамо» U19 в Туреччині. День 5: корективи у планах і робота над розвитком атак

«Динамо» U19 в Туреччині. День 5: корективи у планах і робота над розвитком атак

У вівторок свої корективи у тренувальний процес внесли погодні умови. Засніжена Анталія кардинально змінила плани динамівців, тому замість виїзду до футбольного центру і заняття на зеленому газоні, динамівці були вимушені провести ранкове тренування на території готельного комплексу Limak Lara De Luxe.

До слова, сніг у Анталії буває вкрай рідко. Місцеві жителі востаннє спостерігали за таким природнім явищем у своєму місті ще 29 років тому. Проте така історична подія не могла скасувати тренувальний процес киян. Замість запланового заняття гравцям було запропоновано провести воркаут у залі, який має плащу понад 1300 м². Протягом 30 хвилин футболісти завдяки цій роботі задіяли всі групи м'язів.

Після обіду динамівцям врешті вдалося потрапити на футбольне поле. Вечірнє тренування розпочалося з розминки на координацію та швидкість. Після чого була ігрова вправа на 6 маленьких воріт.

Напередодні чергового контрольного матчу важливим елементом була робота над реалізацією. Саме тому тренерський штаб запропонував своїм підопічним роботу над розвитком і завершенням атак.

Нагадаємо, що 26 січня «Динамо» U19 зустінеться зі своїми однолітками з «Антальяспор». Цей матч розпочнеться о 14:00 і транслюватиметься у прямому ефірі на офіційному каналі «Динамо» у YouTube, а також на каналі «Динамо ТБ».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер