«Динамо» U19 зіграє у стикових матчах плей-офф Юнацької Ліги УЄФА

«Динамо» U19 зіграє у стикових матчах плей-офф Юнацької Ліги УЄФА

Поступившись «Бенфіці» в останньому турі групового раунду Юнацької Ліги УЄФА, «Динамо» U19 опустилося на друге місце у групі.

У той час як «Бенфіка», як переможець групи, здобула пряму путівку до 1/8 фіналу турніру, киянам належить зіграти у стиковому матчі.

Суперником «Динамо» на цій стадії стане одна з команд, що подолали два осінні раунди Шляху чемпіонів країн, де брали участь переможці національних юнацьких чемпіонатів з 32 найкращих асоціацій рейтингу УЄФА, які не потрапили до Шляху Ліги чемпіонів, тобто чиї дорослі команди не були представлені на груповому етапі ЛЧ.

На даний момент відомі 7 з 8 команд, що подолали Шлях чемпіонів країн і вийшли до стикових матчів – «Алкмаар» (Нідерланди), «Генк» (Бельгія), «Жиліна» (Словаччина), «Мідтьюлланн» (Данія), «Рейнджерс» (Шотландія), «Хайдук» (Хорватія), «Емполі» (Італія). Восьму путівку до стикових матчів розіграють сьогодні «Депортіво» (Іспанія) та «Маккабі» (Хайфа, Ізраїль). У першому матчі в Іспанії «Депортіво» переміг з рахунком 5:1.

Переможці стикових матчів визначаться в одноматчевих протистояннях. Вісім переможців другого раунду приймуть на своєму полі вісім володарів других місць із Шляху Ліги чемпіонів, тобто «Динамо» на цій стадії зіграє на виїзді. Ігри цієї стадії відбудуться 8/9 лютого.

Жеребкування стикових матчів відбудеться 14 грудня у Ньоні, а вісім переможців вийдуть до 1/8 фіналу, де на них чекатимуть вісім переможців груп Шляху Ліги чемпіонів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер