«Динамо» U8 – переможець Кубка Лобановського-2022

«Динамо» U8 – переможець Кубка Лобановського-2022

У неділю, 14 серпня, на базі ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського на Нивках пройшли фінальні матчі Кубка Валерія Лобановського. Поєдинки складалися з одного тайму у 30 хвилин.

У віковій категорії U8 (футболісти 2014 року народження) київське «Динамо» зустрічалося з «Атлантом» із Борисполя. Матч пройшов за повної ігрової та територіальної переваги «біло-синіх», які створили безліч моментів та втілили їх у забиті м’ячі. Відкрив рахунок Лазаренко, який прийняв передачу з лівого флангу та поцілив у ворота. «Атлант» кинувся відіграватися, але пропустив контратаку, яку майстерно реалізував той же Лазаренко.

Згодом він же цілком міг робити хет-трик, але захисник суперників лише ціною фолу та жовтої картки зупинив прорив нашого нападника.

Але гол після стандарту динамівці все ж забили – Кравченко виконав штрафний, поціливши в поперечину, після чого м’яч відскочив до Сухова, який пробив у верхній кут. Згодом Кравченко забив уже сам, ударом від стійки реалізувавши вихід на ворота, а остаточну крапку – 5:0 – поставив Сухов, який сам собі прокинув на хід та пробив повз воротаря.

Склад «Динамо» U8: Вербецький, Лазаренко, В. Пономаренко, Р. Пономаренко, Сухов, Кравченко, Вовченко, Щербак, Катаєв.

У віковій категорії U9 (футболісти 2013 року народження) «Динамо» зустрічалося зі столичним «Атлетом». Початок поєдинку склався невдало для «біло-синіх» - упродовж хвилини суперник забив спочатку дальнім ударом, а потім замкнувши навіс із правого флангу. Становище динамівців погіршилося, коли після подачі з кутового гравець «Атлету» головою пробив точно в кут.

Щоправда, навіть за такої скрутної ситуації динамівці не здалися. Спочатку Пролетарський ударом зі штрафного від лівої бровки пробив повз воротаря та захисника в дальній кут, а за кілька хвилин він же прорвався по правому флангу, прострілив, і Вернидуб (до речі, онук екстренера «Зорі» Юрія Вернидуба) пробив з близької відстані повз воротаря.

Скоротивши відставання до мінімуму, динамівці могли врятувати поєдинок, але до фінального свистка рахунок більше не змінювався – 2:3, і почесний кубок дістався «Атлету».

Склад команди «Динамо» U9: Биценко, Зубко, Скоробогадько, Богдан, Чалий, Пролетарський, Вернидуб.

Додамо, що найкращими гравцями у складі «Динамо» стали Тимур Лазаренко (2014 р.н.) та Максим Пролетарський (2013 р.н.).


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер