«Динамо» U9 вийшло до фіналу турніру Utmost Cup!

«Динамо» U9 вийшло до фіналу турніру Utmost Cup!

Дві динамівські команди вікової категорій U9 продовжують виступи на щорічному міжнародному турнірі Utmost Cup, що проходить цими днями у Вінниці.

Нагадаємо, 9-річні динамівці напередодні вдало виступили на першому груповому етапі та з першого місця вийшли до «Золотої ліги», здобувши перемоги у чотирьох поєдинках. Команда U9 під керівництвом Романа Шпиці та Дениса Голоколосова на цьому етапі у рамках другого групового раунду зустрілася з     львівським «Клубом Лева» та київською ДЮСШ - 15, які теж стали першими у своїх групах «E» та «F».

У першому матчі третього ігрового дня динамівці у непростій боротьбі здолали «Клуб Лева» з рахунком 4:1. Початок матчу вийшов нервозним, але після того, як наша команда забила перший м’яч, діти трохи заспокоїлися, почали грати у свою гру. Але згодом пропустили, причому момент для команди суперника динамівці створили самі: до пропущеного м’яча призвела помилка захисника. Перерва пішла на користь нашим хлопцям, під час паузи тренер вніс корективи, попросив їх більше грати уперед, робити більше загострюючих передач, частіше обігрувати суперників та завдавати ударів по воротах. У підсумку динамівці змогли забити ще три м’ячі та впевнено перемогти.

У другому матчі з ДЮСШ-15 наша команда теж розпочала гру невпевнено, але поступово хлопці заспокоїлися, відчули свою гру та почали втілювати свою перевагу у забиті м’ячі. Перший кияни забили ще до перерви, а решту – у другому таймі. У підсумку, наші хлопці забили у ворота суперника сім м’ячів без відповіді, не поставивши під сумнів свою перевагу.

Таким чином, кияни посіли перше місце у своєму тріо та завтра, 17-го жовтня, проведуть фінальний поєдинок «Золотої ліги» проти львівських «Карпат», які посіли перше місце у паралельній групі, перемігши молдовську Академію Раду Ребежа 4:0 та поступившись херсонській «Освіті» - 0:1. Початок зустрічі – об 11.30.

Тим часом друга команда киян вела боротьбу за 19-24 місця. У першому поєдинку другого групового етапу наші хлопці зустрілися із «Колосом» (Ковалівка). Гра проходила на високих швидкостях та вийшла цікавою, результативною та непередбачуваною до останніх хвилин. Кияни володіли ініціативою та реалізовували моменти, які створювали. Але і суперник не пас задніх, чинив гідний опір та не дозволяв киянам розслабитися. По ходу зустрічі наша команда поступалася майже увесь тайм та ще й забила собі автогол. Але потім «біло-сині» зібралися та змогли перемогти більше за рахунок бажання, ніж за рахунок майстерності. Обидві команди боролися за перемогу до останнього, динамівцям вдалося забити на два м’ячі більше та здобути перемогу з рахунком 8:6.

У другому поєдинку наші хлопці теж у напруженій боротьбі здолали СК «Таїрове» з однойменного міста з рахунком 4:3. Ця гра вийшла ще цікавішою та драматичнішою, ніж перша. Уже до 5-ї хвилини динамівці поступалися з рахунком 0:2. Неприємності наші хлопці створили самі собі – до пропущених м’ячів призвели воротарські помилки. Але раптом в один момент у них спрацював перемикач, вони заспокоїли гру и двічі поспіль завершили голами свої атаки у кілька передач, зрівнявши рахунок ще до перерви. На початку другого тайму кияни взяли м’яч під контроль, але потім прикра обрізка призвела до ще одного пропущеного м’яча. Але за три хвилини до фінального свистка наші хлопці знову взяли гру у свої руки і у підсумку здобули вольову перемогу – 4:3.

Зазначимо, що тренери не ставили перед командою завдання перемогти за будь-яку ціну – усі діти грали однакову кількість часу. Ці перемоги принесли хлопцям безліч радісних емоцій, адже для них кожна гра була, наче остання.

Тож, посівши перше місце у своїй групі, другий склад команди «Динамо» U9 завтра побореться за 19-20 місце із ФК «Чернігів» із однойменного міста, який теж став першим у паралельній групі, перемігши ДЮСШ-1 (Хмельницький) – 6:1 та житомирське «Полісся» - 4:3. Початок зустрічі – о 10.00.

Нагадуємо, що прямі відеотрансляції матчів турніру доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу. А новини турніру можна дізнатися на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup в соціальній мережі Фейсбук.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер