«Динамо» U9 візьме участь у міжнародному турнірі Utmost Cup у Вінниці

«Динамо» U9 візьме участь у міжнародному турнірі Utmost Cup у Вінниці

Щорічно восени та навесні у Вінниці проходить масштабний міжнародний дитячий футбольний турнір «Utmost Cup» серед футболістів різних вікових категорій. З 14-го по 17-те жовтня відбудуться змагання серед 9-тирічних футболістів (гравці 2013-го року народження). На ньому буде представлене і київське «Динамо» під керівництвом тренерів Романа Шпиці та Дениса Голоколосова.

Команди цієї вікової категорії гратимуть у форматі 6 польових гравців + воротар на чверть поля, матчі складатимуться з двох таймів по 15 хвилин.

У змаганнях серед команд вікової групи U9 візьмуть участь 30 команд, поділених на шість груп по п’ять учасників у кожній. Серед учасників турніру – і зарубіжні колективи, зокрема, молдовські «Спортул», «Зімбру» та академія Раду Ребежа, які представляють столицю Кишинів.

Динамівці гратимуть у турнірі двома складами. Перша команда киян потрапила до групи «D» разом із львівським «Рухом», кременчуцьким «Кременем», вінницьким «Джуніором» та житомирським «Поліссям». А друга команда змагатиметься за вихід із групи з «Дімаксом» (Енергодар), львівським «Карпатами», харківським «Металістом 1925» та одеським «Чорноморцем».

Матчі групового етапу відбудуться 14-го та 15-го жовтня. У перший ігровий день кияни з першої команди зустрінуться з «Джуніором» (початок о 10.45) та житомирським «Поліссям» (початок о 13.00), а у другий поміряються силами з «Кремнем» (початок о 10.45) та «Рухом» (початок о 12.15). Другий склад киян у перший ігровий день зіграє із «Карпатами» (початок о 15.15) та «Металістом 1925» (початок о 16.45), а у другий – із «Чорноморцем» (початок о 14.00) та «Дімаксом» (початок о 16.15).

За регламентом турніру 6 команд, що посядуть перші місця у своїх групах, вийдуть до другого групового раунду та продовжать боротьбу за перемогу на турнірі. На цьому етапі вони будуть поділені ще на дві групи («Золота ліга») по три колективи у кожній. Переможці зустрінуться у фіналі, команди, що посядуть другі місця – у матчі за третє місце, колективи, які фінішували третіми – в матчі за п'яте місце. Учасники, які на першому груповому етапі посіли другі місця, за таким же принципом утворять «Срібну лігу» та розіграють між собою місця з 7-го по 12-те. Решта ж команд продовжить боротьбу за рейтингові місця, що залишилися (с 13-го по 30-е), теж утворивши по два тріо на другому груповому етапі (шість команд, що стали третіми, шість – що посіли четверте місце та ще шість – що фінішували п’ятими).

Матчі турніру пройдуть на відкритому полі СК «Нива», новозбудованому полі Палацу дітей та юнацтва зі штучним покриттям та спортивній базі на території Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу.

Прямі відеотрансляції деяких матчів турніру відбудуться на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup у соціальній мережі Фейсбук. Результати матчів усіх учасників змагань будуть доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу.

Слідкуйте за матчами та результатами виступів динамівців на офіційному клубному сайті!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер