«Динамо» висловлює подяку ФК «Штурм»

«Динамо» висловлює подяку ФК «Штурм»

ФК «Динамо» (Київ) висловлює подяку ФК «Штурм» (Грац), з яким наша команда зустрічалася в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, зокрема, президенту Крістіану Яуку та місцевим уболівальникам за теплий прийом нашої команди в Австрії під час матчу у відповідь.

«Динамо» дуже цінує, що «Штурм» провів велику та якісну роботу з організації матчу, а також допоміг нашій команді у вирішенні всіх питань та створив усі необхідні умови для всебічної підготовки до матчу.

Приємно, що господарі виділили додаткові безкоштовні квитки для українських біженців, які зараз перебувають в Австрії та змогли повболівати за киян на трибунах стадіону.

Крім того, уболівальники австрійської команди самі всіляко підтримували Україну та українців, вивісили плакати, які засуджують війну Росії в нашій країні, висловлювали свою позицію проти російської агресії, а головний тренер «Штурму» продемонстрував прапор України.

«Динамо» також дякує фанатам «Штурму», які виявили активність і не байдужість, організувавши збір пожертв для підтримки біженців з України. Ми щасливі, що у такий нелегкий час наші друзі з Австрії готові підтримати нашу країну.

Усі, з ким доводилося зустрічатися членам динамівської делегації під час візиту до Грацу, виявилися дуже приємними, порядними людьми, а футболісти команди «Штурм» - гідними суперниками, за що дозвольте висловити нашу повагу та подяку.

*Фото - ФК «Штурм»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер