»Динамо» – «Дніпро». Напередодні матчу

»Динамо» – «Дніпро». Напередодні матчу

Свій останній матч у першому колі чемпіонату України 2002/03 динамівці проведуть проти одного з лідерів турніру - дніпропетровського “Дніпра”.

Команда Євгена Кучеревського отримала нокаутуючого удару в попередньому турі від “Шахтаря” і має наміри реабілітуватися в очах уболівальників у Києві. Але в дніпрян існують певні проблемі зі складом. Через травми точно не зіграють Геращенко, Мінтенко, Поцхверія, під великим питанням участь Мороза та Венглинського.

Динамівці готуються до матчу з “Дніпром” у звичному режимі. Вчора підопічні Михайличенко провели два тренування, поділившись на змішані групи (гравці першої та другої команд). У повну силу тренувались Гавранчич і Хацкевич, які пропустили два останніх матчі. Приємно, що відновився і Федоров, але Сергій певний час відновлюватиме форму в “Динамо-2”.

Як і раніше “поза грою” через травми Владислав Ващук і Олександр Головко, а Георгій Пеєв відбуває дискваліфікацію.

З часів проведення чемпіонатів незалежної України “Динамо” зустрічалось з “Дніпром” у всіх одинадцяти турнірах. Суперники провели 22 матчі, в яких кияни мали беззаперечну перевагу: +14=6-2, різниця м’ячів 41-19. У Києві в 11-ти матчах динамівці 8 разів святкували перемоги при двох нічиїх і однієї поразки, різниця м’ячів 28-13.

У попередньому чемпіонаті в Дніпропетровську було зафіксовано нульову нічию, а в Києві сильнішими були господарі – 1:0 (Федоров).

В очних зустрічах суперників найкращий бомбардир Андрій Шевченко. У його активі 6 м’ячів. На два менше записав на свій рахунок Шкапенко. У дніпропетровців лідери за цим показником Коновалов і Максимов – по 2 м’яча.

Обслуговуватиме зустріч сімферопольський суддя В.Мельничук. Допомагатимуть йому земляк А.Приймак та лучанин І.Безуглий. Делегат ФФУ Костянтин Вихров (Київ).

Нагадаємо, що зустріч відбудеться 9 листопада на стадіоні “Динамо” ім. Валерія Лобановського. Квитки вже у продажі, а ціни на них коливаються в межах від 2 до 5 гривень. Початок матчу о 19.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер