«Динамо» – «Фіорентина»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Фіорентина»: останні новини перед грою

Стартовий свисток головного арбітра зустрічі, Шимона Марчиняка з Польщі, пролунає о 22:05.

Напередодні гри команди провели традиційні передматчеві тренування. Динамівці займалися на клубній тренувальній базі в Кончі-Заспі, а гості випробували газон «Олімпійського», який до цієї гри встигли привести до хорошого стану.

Делегація зі Флоренції прибула до Києва вчора після обіду, при цьому чартерний рейс затримався майже на годину. Після прибуття флорентійці заселилися до п’ятизіркового готелю «Хаятт», що розташований у центрі Києва. Цікаво, що цього разу першими передматчеві заходи для ЗМІ – прес-конференцію та тренування – проводили гості, а не динамівці, як це буває зазвичай.

До речі, від готелю до «Олімпійського» команду гостей доставив автобус одного відомого українського перевізника, пофарбований у кольори «Фіорентини». Щоправда, це не більше ніж збіг, адже ця компанія також має фіолетовий колір своїм основним. Тим не менше, представники «Фіорентини» були приємно здивовані. Щодо «райдеру» команди, то тут не було чогось особливого – у роздягальні як під час тренування, так і під час гри мають бути негазована питна вода, свіжі фрукти, чай, кава, крига, масажні столи, тактична дошка. Учора під час тренувального заняття гості задіяли 20 м’ячів.

Зазначимо, що у складі гостей гру через дискваліфікацію пропустить основний аргентиський захисник Басанта, а чорногорець Савич за крок від того, щоб пропустити матч-відповідь у Флоренції.

На відміну від більшості команд, після гри «Фіорентина» не вирушить відразу до аеропорту, а повернеться до готелю. Виліт до Флоренції запланований аж на першу годину дня п’ятниці.

Уранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада, на якій були присутні відповідальні представники більшості служб, задіяних в організації матчу, представники «Динамо» та «Фіорентини», НСК «Олімпійський», делегат УЄФА. Велику увагу приділили питанню безпеки. Нагадаємо, 43-й та 45-й сектори сьогодні будуть закриті для вболівальників.

Також було затверджено, в яких комплектах форми команди сьогодні будуть грати. Обидві команди одягнуть свої основні комплекти форми, динамівці – білого кольору, а флорентійці – фіолетового. Голкіпер «Динамо» вийде на гру також в основній формі світло-зеленого кольору, голкіпер гостей гратиме в бірюзовому. Арбітри будуть одягнуті в жовті футболки.

Наостанок кілька слів про погоду. На відміну від учорашнього дня, сьогодні вранці в Києві малохмарно. Синоптики не виключають можливість невеликих опадів на післяобідній час, проте на вечір прогнозують комфортні умови та температуру +13°С.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер