ТМ. «Динамо» – «Карабах» – 1:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

ТМ. «Динамо» – «Карабах» – 1:0. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Перший небезпечний момент у матчі трансформувався в забитий м'яч. Буяльський прорвався до штрафного майданчика суперника, відірвався від захисника, зблизився з голкіпером та прострілив уздовж лінії воротарської на Циганкова. Капітан «Динамо» у цьому матчі й став автором першого гола «біло-синіх» у новому сезоні та на зборах у Австрії.

За кілька миттєвостей кияни отримали ще один чудовий шанс забити – Вербич зі штрафного з 18 метрів спрямував м'яча поруч зі стійкою. Словенець був активний у першому таймі й міг стати співавтором другого голу: після активної боротьби на лівому фланзі Беньямін викотив м'яча на хід Бєсєдіну. Форвард «Динамо» увійшов до штрафного мацданчика та прострілив на вільного Буяльського, який вдало замкнув передачу. Незважаючи на це, рефері вирішив скасувати взяття воріт, зафіксувавши порушення правил збоку Вербича.

«Карабах», у свою чергу, також мав дві чудові нагоди для взяття воріт у першому таймі. Центральний захисник Хусейнов, замикаючи подачу з кутового, головою пробив поруч зі стійкою. Але найбільш реальний шанс був у Квінтана – його постріл із меж штрафного майданчика прийняла на себе поперечина.

Низка замін у складах обох команд перед та після перерви - традиційна картина для контрольних матчів. Основна мета таких поєдинків – напрацювання ігрових зв'язків, тому результат відходить на другий план. Незважаючи на цей фактор, азербайджанці грали щільно, жорстко й часто фолили.

На 60-й хвилині Олександр Хацкевич планово змінив більшу частину складу, що оживило дії обох команд. Непоганий удар здалеку вийшов у Лєднєва, але молодий гравець не влучив у ворота. Переважно же боротьба за м'яч точилася в середині поля й до реальних моментів справа не доходила.

1:0 – цілком упевнена по грі перемога «Динамо», перший гол на зборах і в сезоні, автором якого став Віктор Циганков.

04.07.2018. Перший контрольний матч

«Динамо» - «Карабах» - 1:0 (1:0)

«Динамо»: Бущан (Бойко, 46), Кендзьора (Морозюк, 60), Бурда (Гуйє, 60), Кадар (Алібеков, 60), Шабанов (Михайличенко, 60), Че Че (Сидорчук, 46), Буяльський (Гармаш, 30), Циганков (К) (Калитвинцев, 38), Вербич (Лєднєв, 60), Шепелєв (Шапаренко, 60), Бєсєдін (Дегтярьов, 60).

«Карабах» (стартовий склад): Махаммадалієв, Гараєв, Мєдвєдєв, Мадатов, Ржежничак, Хусейнов, Гуеррієр, Дінієв, Квінтана, Озобіч, Зуб’єр.

«Карабах» (запасні): Садигов, Аголлі, Хуссейнов, Маммадов, Мехбалієв, Сулейманов, Джафаргулієв, Майкл.

Гол: Циганков (14).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер