«Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів». Частина 3

«Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів». Частина 3

Наше київське «Динамо» з 29 червня перебуває на тренувальному зборі в Тіролі й уже встигло провести два спаринги. В одному була здобута впевнена перемога над румунським СК «Університатя» (2:0), а в другому було зафіксовано нічию з польською «Легією» (0:0). Відзначимо вдалий дебют у складі «біло-синіх» Жуніора Мораеса, який забив прем'єрний гол уже в першій грі, та солідність Радосава Петровича, який моментально влився в колектив. Водночас, поки що через травми не беруть участь у матчах захисники Євген Хачеріді та хорват Домагой Віда. Останній, до речі, окрім відновлення, спробував себе й у ролі оператора!

Грецький «Олімпіакос» незвично представив нову «червоно-білу» футболку, виготовлену компанією adidas, яка справила найяскравіші враження! «Легенда» нерозривно пов'язана з афінським портом Пірей, і нова уславлена футболка володарів золотого дубля в Греції не могла не зробити свою першу появу саме в морі, що омиває місто, де базується клуб! Свідками події стали вболівальники найтитулованішого клубу в Греції, які зібралися біля головного офісу ФК «Олімпіакос» на площі Александрас та радісно вітали футболку на вітрильнику!

Турецький «Галатасарай» оголосив про перехід до клубу відомого німецького нападника Лукаша Подольські. Стамбульці погодили з 30-річним футболістом, який захоплюється східними бойовими мистецтвами (на фото), умови контракту. Він зароблятиме € 3 млн на рік, а також отримуватиме € 20 тис. за кожну проведену гру.

Італійська «Рома» продовжила орендну угоду з 25-річним колумбійським форвардом Віктором Ібарбо (на фото), який прийшов до табору римлян минулого сезону з «Кальярі». Цей нападник дійшов зі своєю національною збірною до чвертьфіналу Кубка Південної Америки, а тепер приєднався до «вовків» у їхньому турне по Австралії.

70,000 – така тепер офіційна чисельність членів клубу «Борусія» (Менхенгладбах). Ювілейним щасливчиком став голландець із Венло. Досягнувши цієї позначки, клуб став шостим за цим показником у Німеччині, поступаючись за чисельністю лише «Баварії», «Шальке-04», «Борусії» (Дортмунд), «Гамбургу» та «Кельну». «Ми багато для цього зробили, й дуже пишаємося своїм розвитком», – зазначив генеральний директор Стефан Схіпперс.

Ще один німецький клуб, «Вольфсбург», проводить передсезонний тренувальний збір у східній Швейцарії в Бад-Рагац. Разом із командою працює й поки що найбільш значущий новачок Макс Крузе, підписаний до 30 червня 2019 року з менхенгладбахської «Борусії».

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер