«Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів. Частина 6

«Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів. Частина 6

Отже, Ліга чемпіонів УЄФА продовжила довгострокове співробітництво з компанією MasterCard, яке буде діяти найближчі три сезони.

Ось уже більше 20 років MasterCard є спонсором та партнером найпрестижнішого футбольного турніру Європи серед клубів. Міжнародна платіжна система продовжить тісні стосунки з уболівальниками й буде радувати своїх клієнтів за допомогою кампанії Priceless Surprises сюрпризами, пов'язаними з Лігою чемпіонів. Відповідно до нового контракту, MasterCard залишиться спонсором програми Player Escorts.

Завдяки цьому ексклюзивному праву MasterCard і надалі буде дарувати дітям з усього світу безцінну можливість вийти на поле перед грою за руку із зірками Ліги чемпіонів.

УЄФА оголосив про підписання трирічної угоди про глобальне партнерство щодо Ліги чемпіонів УЄФА з компанією PepsiCo.

На думку маркетингового директора компанії UEFA Events SA Гі-Лоран Епстейна, в контексті майбутніх церемоній буде дуже корисний досвід PepsiCo в індустрії музики та розваг.

PepsiCo буде займатися просуванням найпрестижнішого клубного турніру Європи для глобальної аудиторії за допомогою своїх ексклюзивних прав, пов'язаних із партнерством, у сезонах 2015/16-2017/18.

PepsiCo стала шостим офіційним партнером Ліги чемпіонів у циклі 2015-2018 років після компаній MasterCard, Heineken, Nissan, Sony та UniCredit. Офіційним спонсором-постачальником турніру залишається компанія adidas.

Компанія Hublot стала офіційним виробником годинників Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА й розробила нове електронне табло для суддів.

УЄФА та Hublot підписали угоду про те, що швейцарська компанія стане на найближчі три сезони офіційним виробником годинників Ліги чемпіонів УЄФА. Співпраця з головним клубним турніром Європи стане новим елементом у стратегії компанії в області футболу.

З такого приводу Hublot із радістю розробила новий дизайн електронного табло, яке буде використовуватися суддями в Лізі чемпіонів з 2015 до 2018 року. Це табло використовується четвертим арбітром для позначення замін та кількості хвилин, доданих до основного часу. Новий дизайн табло поєднує Hublot та бренд найпрестижнішого єврокубка.

www.fcdynamo.kiev.ua

* використано матеріали www.uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер