«Динамо» - «Партизан»: останні новини в день матчу

«Динамо» - «Партизан»: останні новини в день матчу

У день гри в конференц-залі стадіону відбулася передматчева нарада, присвячена організаційним питанням. Поміж інших питань за участі головного арбітра зустрічі Павела Гіла було затверджено, у формах яких кольорів зіграють обидві команди. Динамівці проведуть гру у своєму домашньому, білому комплекті форми (голкіпер у зеленому), гості – у смугастих чорно-білих футболках, чорних шортах та гетрах (воротар – у жовтому). Рефері вдягнуть форму червоного кольору.

Традиційно єврокубкові матчі викликають підвищений інтерес серед любителів футболу, тож багато уваги буде приділено питанню безпеки вболівальників на стадіоні та поруч із ним. Міський громадянський транспорт працюватиме у посиленому режимі, а станція метро «Олімпійська» буде закрита за годину до початку гри для уникнення тисняви.

На час гри синоптики прогнозують доволі теплу, як для грудня, погоду – +3°…+4°С. Дощ зі снігом, який очікується вдень, до вечора має припинитись.

У продажу ще є квитки всіх цінових категорій практично у будь-який сектор, тож у вболівальників «біло-синіх», які ще не придбали квитки, є можливість зробити це у день матчу або навіть порадувати друзів запрошенням на гру. Найзручніший спосіб придбання квитків – онлайн на сайті Esport.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер