»Динамо» взяло участь у Благодійному Вечорі

»Динамо» взяло участь у Благодійному Вечорі

У столиці України відбувся четвертий Щорічний Благодійний Вечір, організований випускниками Програми Обміну Майбутніх Лідерів (FLEX), під патронатом Посла США в Україні Джона Гербста. Спонсорами Вечора виступили відомі в Україні та за її межами бізнес-компанії, а всі виручені кошти були передані Житомирському обласному протитуберкульозному диспансеру, який щорічно надає допомогу більш ніж 2500 хворим.

На початку Вечора перед присутніми виступила група "Друга Ріка", з напутнім словом звернувся Джон Гербст. "За останні три роки було зібрано понад $10000 для Інтернату №14, Київського обласного онкологічного диспансеру та дитячого будинку "Малятко". Мені дуже приємно, що так багато американців і українців можуть співробітничати заради успіху цього заходу", - зазначив Посол США в Україні.

Кульмінацією насиченої культурної та розважальної програми Вечора стали аукціон та лотерея з цінними призами. Частину з них, ось вже другий рік поспіль, люб'язно надає організаторам гравці та керівництво київського "Динамо". Як виявилось, присутні на Вечорі гості, у тому числі з-за кордону, добре знають історію та досягнення уславленого клубу, свідченням чого став великий ажіотаж навколо виставленої на аукціон іменної атрибутики з символікою і автографами динамівців.

Розіграв у лотереї призи, серед яких були й квитки на авіарейси, пральні машини, подорожі на лімузині та багато інших, ведучий DJ Паша оголосив про початок довгоочікуваного аукціону. Окрім динамівських лотів на ньому виставлялися компакт-диски естрадних виконавців, плавальна шапочка з автографом Яни Клочкової, роботи київського художника Олександра Клименко.

Найбільшу зацікавленість серед присутніх викликав футбольний м'яч з автографами динамівців. Серед кількох десятків бажаючих стати володарем пам'ятної реліквії, вдача посміхнулася італійському бізнесмену Андреа Палоссі, який не задумуючись розстався з сумою 200 доларів. За словами Андреа, в Італії він душі не чаяв у "Ювентусі", а переїхавши працювати на Україну об'єктом увагу обрав "Динамо", кольори якого раніше захищав Андрій Шевченко. Знайшли володарів динамівські вимпели, календарі, а за клубну футболку одна з учасниць виклала майже 200 гривень. Відмітимо, що в аналогічну суму шанувальниця плавання оцінила шапочку Яни Клочкової.

За словами організаторів, Благодійний Вечір-2004 зібрав рекордну за весь час проведення заходу суму. Уся вона буде витрачена для придбання меблів та медичного обладнання Житомирського протитуберкульозного диспансеру.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер