Динамо - Русенборг: нічия з хокейним рахунком

Чемпіони України матчем проти норвезького "Одд Гренланд" стартували у турнірі "La Manga Cup-2004", а минулої суботи підопічні Михайличенка відіграли, як і планувалося, проти іншого клубу з Норвегії - "Русенборга", для якого це була остання репетиція перед матчем на Кубок УЄФА проти "Бенфіки".

Олексій Михайличенко у першому таймі випустив на поле гравців, які не грали 18 лютого за свої національні команди. Дует центрбеків склали Гавранчич та Cаблич, а фланги під свій контроль узяли Дмитрулін та Алессандру. Функції "хвилеріза" виконував Гусин, а диригували атакою Гіоане з Ринконом. Крайніми півоборонцями виступили Чеснаускис та Гусєв, єдиним номінальним нападником був Клебер.

Бразилець міг відзначитися уже в дебюті зустрічі, але його удар головою метрів з трьох парирував голкіпер. Провівши ще кілька атак, кияни заспокоїлися і були покарані: на 20-й хвилині Сторфлор використав позиційну помилку оборонців. Вийшов на побачення з Ревою і влучно вдарив у кут. Але вже за чотири хвилини індивідуальні дії Клебера дали киянам змогу вирівняти становище - 1:1.

По перерві динамівці також володіли ініціативою, створивши поблизу воріт Еспена Йонсена багато небезпечних моментів. У другому таймі склад киян суттєво змінився, непогане враження залишив Корниленко на вістрі атаки. Верпаковськис, Пеєв та Шацьких провели ще три голи у ворота суперника, але й пропустили стільки ж - атлетичний Карадас незмінно вигравав повітряну боротьбу в оборонців чемпіона України. У підсумку команди розійшлися миром - 4:4.

У післяматчевому інтерв'ю Олексій Михайличенко відзначив командні дії в атаці, дорікнувши натомість обороні за ненадійність. У найближчих матчах наставник киян планує задіяти більш вузьку групу гравців. Також стало відомо, що 26 лютого динамівці проведуть контрольний поєдинок проти іспанської "Мурсії".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер