«Динамо» (U-19): розгромна перемога над «Чорноморцем»

«Динамо» (U-19): розгромна перемога над «Чорноморцем»

Кияни, які в минулому турі зазнали першої в сезоні поразки, реабілітувалися за невдачу. І якщо після першого тайму, коли команди пішли в роздягальню лише за мінімальної переваги господарів (гол забив Максим Тищенко), то в другій половині зустрічі динамівцям вдалося відправити в сітку воріт одеситів ще чотири м'ячі. По черзі відзначалися Павло Полегенько, Іван Мироненко та Олег Маїк, а Тищенку вдалося оформити дубль.

24.10.12. Чемпіонат України U-19. 14 тур. Чапаївка, НТБ «Динамо. 50 глядачів

«Динамо» - «Чорноморець» - 5:0 (1:0)

Голи: Тищенко (22,77), Полегенько (46), Мироненко (66), Маїк (69)

«Динамо»: Бущан (Ткаченко, 71), Шевчук, Болденков, Чумак, Мілютин (Нагорний, 79), Харатін-кап. (Вацеба, 82), Мироненко (Кузик, 69), Полегенько (Раджабов, 74), Савченко (Лазарович , 69), Тищенко, Яремчук (Маїк, 69).

Таким чином, на першому етапі чемпіонату U-19 у своїй групі «Динамо» посіло перше місце - 11 перемог, 2 нічиї та 1 поразка, випередивши львівські «Карпати», що фінішували другими, на 10 очок. У списку бомбардирів також на вершині виявився динамівець. Максим Тищено в 13-ти матчах цього сезону забив 11 м'ячів, при чому жодного з пенальті.

Також у середу, 24 жовтня, відбулося жеребкування другого раунду чемпіонату U-19. На даному етапі кожна з команд проведе по 14 матчів у два кола. У групі «1» зійдуться команди, які на попередньому етапі посіли місця з першого по четверте. У другій - з п'ятого по восьме відповідно.

Група «1»: «Динамо», «Карпати», «Ворскла», «Арсенал», «Іллічівець», «Шахтар», «Зоря», «Металург» Донецьк.

Група «2»: «Волинь», «Кривбас», «Чорноморець», «Говерла», «Металург» Запоріжжя, «Дніпро», «Металіст», «Таврія».

Першим суперником киян на даному етапі стане донецький «Металург».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер