«Динамо» U19 результативно перемогло у спарингу «Лівий берег»

«Динамо» U19 результативно перемогло у спарингу «Лівий берег»

У рамках контрольного матчу в суботу, 23 січня, динамівці зустрічалися з командою “Лівий берег” - представником аматорського чемпіонату України. Перший тайм матчу завершився з нульовим рахунком, а після перерви підопічні Ігоря Костюка відправили у ворота спаринг-партнерів чотири м’ячі, зберігши при цьому свої володіння недоторканими (у підсумку - 4:0 на користь “Динамо” U19). 

Забитими м’ячами відзначилися Ілля Скрипник, Віктор Блізніченко, Ділан Вуанту та Кирило Попов.

“Лівий берег” - хороший суперник, у складі якого є досвідчені футболісти, які грали в Прем’єр-лізі та ще минулого сезону навіть виступали в єврокубках, - прокоментував гру Ігор Костюк. - Тому перший тайм вийшов досить напруженим, а у другій половині зустрічі ми внесли корективи та володіли перевагою. Одразу забили два м’ячі, пізніше - ще два та довели справу до перемоги. Гра вийшла інформативною, адже ми переглядаємо кількох футболістів, а також є хлопці 2004 року народження, які щойно поповнили нашу команду. Вийшов дуже хороший спаринг.

Зараз продовжуємо тренуватися, використовуючи манеж і тренажерний зал на клубній базі. На 28 січня заплановане проведення ще одного контрольного матчу, суперник в якому затверджується, а 29-го числа відправляємося разом із першою командою на збір до Туреччини.

Окрім того, очікуємо жеребкування Юнацької Ліги чемпіонів, яке відбудеться 27 січня. Цікаво, який суперник нам випаде. Багато гравців, які можуть брати участь в ЮЛЧ, перебувають у команді U21. Тому конкуренція у нас висока, футболісти розуміють - щоб грати в цих матчах, необхідно добре тренуватися та показати себе”. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер