«Динамо» в Австрії. День 2: силове тренування та робота над завершенням атак

«Динамо» в Австрії. День 2: силове тренування та робота над завершенням атак

Гарно відпочивши після стартового робочого дня, а також отримавши свою частку емоцій від перегляду матчу Уругвай – Португалія (у плей-оф турніру пробилася збірна з Південної Америки), попереду був перший повноцінний робочий день в Альпах – дворазові тренування щодня.

Ранкове заняття почалося зі швидкісно-силового комплексу вправ, спрямованого на покращення витривалості. Усі гравці по колу виконували ряд вправ, після чого приступили до роботи з м'ячами. Зокрема відпрацьовували дії у трійках та завершення атаки. Фінальним етапом ранкового тренування була робота в малих групах із продовженням на флангах.

Варто зазначити, що всі гравці перебувають у загальній групі та тренуються на повну силу. Погода в Австрії поки прихильна до «Динамо». У Києві йдуть зливи, а в Тіролі світить сонце. Щоправда, така погода на зборах протримається зовсім недовго й очікується, що в найближчі 5-7 днів йтимуть дощі з грозами.

Виїзд на вечірнє тренувальне заняття – о 17:00 за місцевим часом. Увечері – відпочинок та знову перегляд чемпіонату світу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер