«Динамо» в Австрії. День 4: прохолода на зміну спеці

«Динамо» в Австрії. День 4: прохолода на зміну спеці

Після прибуття до футбольного комплексу «біло-сині» отримали на полі установку на заняття від Олександра Хацкевича та розпочали інтенсивну розминку, яку проводив тренер із фізичної підготовки Віталій Кулиба.

Далі польові гравці були поділені на три команди по сім, і поки дві з них змагалися на невеликому полі зі стандартними воротами та голкіперами, третя виконувала вправи на статику та підтримку м’язів-стабілізаторів без додаткової ваги на фітболах. Потім міні-команди мінялися. Крім того, частина тренування була присвячена грі у квадратах.

Вдень – робота, а ввечері – відновлення та відпочинок. А також, звісно, перегляд матчів чемпіонату світу. Деякі гравці дивляться матчі наодинці у власних номерах, а комусь цікавіше робити це в компанії. Саме для цього організатори зборів обладнали великий проектор у залі, де динамівці можуть дивитися матчі разом.

У середу на мундіалі перерва в матчах, і саме в середу «Динамо» проведе свій перший контрольний матч на тренувальному зборі. Суперником команди Олександра Хацкевича буде азербайджанський «Карабах». Зустріч відбудеться у Єнбаху та транслюватиметься наживо на нашому клубному каналі в YouTube. Початок трансляції – о 19:00 за київським часом (18:00 за місцевим).

До слова, відбулася зміна часу початку другого товариського матчу «біло-синіх», який відбудеться наступного дня, 5 липня. Матч розпочнеться на годину раніше – о 17:00 за київським часом (16:00 за місцевим), оскільки суперник «Динамо», китайський клуб «Тяньцзінь Цюаньцзянь», після цієї гри повертається до Піднебесної.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер