«Динамо» виривається в одноосібні лідери ЧУ (U-19, Група «А»)

«Динамо» виривається в одноосібні лідери ЧУ (U-19, Група «А»)

Всі голи в цій грі, яка пройшла на НТБ «Динамо» в чапаєвці, були забиті в першому таймі. Рахунок з реалізованого на 10-й хвилині Каталіном Карпом пенальті відкрили «біло-сині». Через двадцять хвилин Павло Полегенько подвоїв перевагу господарів, після чого арбітр зустрічі Анастасія Романюк протягом 15 хвилин видалила з поля відразу двох динамівців - воротаря Олександра Ткаченка та захисника Максима Несторенка, який отримав на останніх секундах тайму відразу два «гірчичники». Між цими епізодами відзначилися гості, у яких 11-метровий на 37-й хвилині реалізував капітан команди Тарас Завійський.

У другому таймі підопічні Валентина Белькевича відбивалися від львів'ян як могли і утримали з мінімальною перевагою важку перемогу.

У підсумку друга перемога поспіль молодих динамівців вивела їх на чисте перше місце в турнірній таблиці, дозволивши відірватися від луцької «Волині» на два очки.

Наступну гру «Динамо» (U-19) проведе на виїзді 8 серпня проти криворізького «Кривбасу».

Чемпіонат U-19. 2-й тур

01.08.2012. Чапаєвка. НТБ «Динамо», 200 глядачів

«Динамо» - «Карпати» 2:1 (2:1)

«Динамо»: Ткаченко, Нестеренко, Болденков, Ковтун (к), Шевчук, Чумак, Карп (Солдатенко, 36), Полегенько, Кузик, Тищенко, Яремчук (Мілютін, 46).

«Карпати»: Нагірний, Вільчинський, Павлов (Ковталюк, 76), Токар (Бухта, 46), Яструб, Завійський (к), Верещак (Поручинський, 63), Маркович, Дударенко (Гришак, 69), Дзядікевич (Дронський, 56 ), Савошко.

Голи: Карп (10, пен), Полегенько (30) - Завійський (37, пен)

Попередження: Нестеренко - Токар.

Вилучення: Ткаченко, Нестеренко (2-га жовта).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер