«Динамо» запросило в гості юних патріотів

«Динамо» запросило в гості юних патріотів

Завдяки своїй щирості компанія друзів завоювала симпатії багатьох українців, ставши справжнім символом патріотизму, що закладається змалечку.

Усі хлопчаки є вболівальниками київського «Динамо», тому наш клуб із радістю запросив юних футболістів відвідати домівку команди – навчально-тренувальну базу у Віті-Литовській. Сьогодні на екскурсію базою, разом із батьками, завітали 8-річні Кирило та Максим, а також брати – 4-річний Матвій і 7-річний Іван.

Уже перед початком екскурсії маленькі гості отримали подарунки від технічного партнера «Динамо» – компанії KLO, яка підготувала для майбутніх футболістів комплекти ігрової форми. Тож на клубну базу киян хлопці завітали як справжні динамівці – у біло-синьому екіпіруванні від New Balance. Приємні сюрпризи дочекаються і п’ятого хлопчика, 9-річного Євгена, який зараз перебуває на відпочинку – подарунки передали через батьків.

Під час екскурсії дітлахи відвідали всі основні зали та кімнати, необхідні для тренувального та реабілітаційного процесу професійних футболістів – учбовий клас для теоретичних занять, кабінет фізіотерапії, басейн, кімнату гідромасажу, соляну кімнату та кімнату гірського повітря. Але найбільше враження на юних футболістів справив тренажерний зал, де якраз займалися гравці, що проходять відновлення. Хлопчаки із захватом розглядали численне тренувальне обладнання та випробували бігові доріжки.

«Хотів би тут жити!» – поділився емоціями після прогулянки базою 8-річний Максим, якого друзі називають Максимом Олексійовичем, як лідера та «тренера-гравця» їхньої команди. Саме він виявився ініціатором ідеї виконання національного гімну у троєщинському дворі – адже це вже стало традицією перед футбольними матчами збірної та чемпіонату України.

«Хлопці дуже задоволені, їм приємна увага, але, на щастя, поки не зазнаються. Дай бог, щоб вони не перегоріли, а продовжували займатися щодня та навчатися всьому – як спорту, так і в школі, вивчати мови. Уже рік ми займаємося у ФК «Вигурівщина». Можливо, колись зможемо потрапити й до вас, у «Динамо», - розповіла Анна, мама Максима.

На прощання дітлахи мали можливість сфотографуватися з трьома трофеями, які «Динамо» завоювало минулого сезону, та отримали пам’ятні подарунки з символікою «біло-синіх» із рук президента Фан-клубу «Динамо» Сергія Михайленка.

Так тримати, хлопці! Бажаємо реалізувати своє захоплення футболом і повернутися на базу «Динамо» вже в якості футболістів команди!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер