«Динамо» здійснить мрію Богдана Рябка!

«Динамо» здійснить мрію Богдана Рябка!

У рамках проекту, що працює з 2016 року, було здійснено сотні найзаповітніших мрій маленьких пацієнтів українських лікарень.

Богдан грає у футбол протягом усього життя, скільки себе пам’ятає, та просто марить цією грою. Однак у грудні 2018 року під час одного з футбольних матчів хлопець отримав травму ребра. Через два місяці рентген показав гематому, проте після повторного обстеження лікарі виявили, що це пухлина. Тоді у ході операції Богдану видалили ребро та м’які тканини навколо нього.

Заради порятунку сина, батькам довелося вивезти Богдана на лікування за кордон – до Ізраїлю, де лікарі поставили діагноз – саркома Юїнга, тобто рак кісток.

Богдану призначили 14 курсів хіміотерапії та 7 курсів опромінення. За словами ізраїльських лікарів, вони ще не бачили дитину, яка б так мужньо проходила складний етап лікування. Сам Богдан вважає, що такій витримці та звичці не здаватися за жодних обставин він завдячує футболу.

Хлопець вірить, що в майбутньому повернеться до занять футболом і зможе стати професійним гравцем. Улюбленим клубом Богдана є київське «Динамо», і навіть у іноземній лікарні він намагається не пропускати жодного матчу «біло-синіх».

Його мрією є побувати на тренуванні «Динамо» та поспілкуватися з гравцями команди.

Богдан присвячує киянам свої малюнки та навіть записав відео зі зверненням до улюбленого клубу:

 

Київське «Динамо» ніколи не залишається осторонь від своїх уболівальників, особливо тих, хто потребує допомоги. Півзахисник нашого клубу Олександр Караваєв, побачивши звернення Богдана, записав відео у відповідь, в якому особисто запросив хлопчика на базу «Динамо» та побажав якнайшвидшого одужання.

Уся історія Богдана доступна за посиланням.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер