Чемпіони подолали “Зірку”

Чемпіони подолали “Зірку”

Динамівці без проблем обіграли одного з аутсайдерів національного чемпіонату кіровоградську “Зірку” і продовжують посідати друге місце в турнірних перегонах команд вищої ліги.

У матч з дебютантами еліти не взяла участь ціла низка гравців основного складу “біло-блакитних”. Через дискваліфікацію на трибуні за матчем спостерігав Йєрко Лєко, травмовані Дмитрулін, Хацкевич, Гусин і Головко, відпочинок надали Несмачному, Белькевичу, Федорову, Шацьких і Шовковскькому.

Проте вперше глядачі змогли побачити новачка команди, нігерійського півоборонця Атанду Юссуфа. Молодий футболіст провів на полі весь матч, надійно зігравши на позиції опорного хавбека. Після довгої відсутності у основному складі з’явився Олександр Мелащенко. Сашко дуже старався, постійно допомагав партнерам в обороні, але не використав серію вигідних моментів для взяття воріт.

Перший м’яч кияни забили після чудової комбінації за участю чотирьох гравців: Онищенко, Мелащенко, Ринона та Милевського. Останній вийшов сам на сам з воротарем і майстерно переправив м’яч у кут воріт!

Майже всі 90 хвилин ініціативою володіли господарі. Кіровоградці могли лише раз відзначитися, але надійно зіграв Рева. Ще до перерви кияни могли забити вдруге, але вкотре не використав свій шанс Мелащенко.

Більше поталанило Олегу Гусєву. Півоборонець вийшов на поле на 78-й хвилині замість Мелащенко і першим (!) дотиком до м’яча нокаутував Дмитра Стойко. Після подачі кутового Саблич несподівано п’ятою спрямував копаного у воротарську, де розторопний Гусєв з другої спроби заштовхав м’яч у ворота!

За кілька хвилин до фінального свистка Милевський виходив сам на сам з воротарем, але замість удару відав неточний пас, а сам на швидкості зіштовхнувся зі Стойко. На щастя, обійшлося без травм, а за кілька хвилин арбітр Віталій Годулян дав свисток про закінчення матчу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер