Динамівці готуються до матчу в Полтаві

Динамівці готуються до матчу в Полтаві

Після невдалого поєдинку з “Таврією”, у якому “Динамо” втратило два вкрай важливих для себе очка, дійсний чемпіон з подвоєною енергією готуються до виїзного 20 березня матчу 17-го туру проти полтавської “Ворскли-Нафтогаз”.

Учора в гравців основного складу був реабілітаційний день – масаж, сауна та інші відновлювальні процедури. А сьогодні до обіду вони під керівництвом головного тренера команди Олексія Михайличенко працювали на полі з м’ячем.

На жаль, на тренуванні ми не побачили Дмитруліна, Нанні, Федорова, Несмачного, Онищенко та Шацьких – вони все ще заліковують травми. Але в загальній групі сьогодні займався голкіпер динамівців Олександр Шовковський.

-Сподіваюся, що динамівський “лазарет” щодня зменшуватиметься, - сказав нам Олексій Михайличенко, - і хлопці допоможуть команді досягнути оптимального ігрового рівня. А поки ми з нетерпінням очікуємо суботи – на поле полтавського стадіону “Динамо” вийде з одним бажанням – перемогти!

-Дві невдачі у матчах з “Дніпром” і “Таврією” їх, ймовірно, дуже засмутили?..
-Гравці “Динамо” не перший рік у футболі і розуміють, що втрати очок неминучі, особливо після довгої зимової перерви, коли відсутня ігрова практика у справжньому змагальному режимі. Але ніякої паніки і близько немає – ми знаємо свою справжню силу і розглядаємо останні ігри для досадне непорозуміння, яке будемо виправляти в наступних поєдинках. Так і передайте це всім, хто за нас вболіває!

-Мабуть, це буде важко зробити без травмованих лідерів команди ?..
-Звичайно, без Несмачного, Федорова, Шацьких, Дмитруліна та інших команда не виглядає збалансованою. І хоча на їх позиціях грають кваліфіковані новачки, я не можу сказати, що вони стовідсотково адаптувалися, прийняли, як свою “динамівську” гру. Тут потрібен час. Разом з цим, це не може виправдовувати наші невдачі на старті сезону.

-Учора ви були на матчі “Динамо-2” в Красилові...
-У другій команді є футболісти, які вже грали за основу. Є і такі, які сьогодні цілком реально можуть претендувати на місце в ній. Вони – постійно у нашому колі зору. Впевнений, їх час настане дуже скоро.

-“Шахтар” попереду вже на 5 очок. На ваш погляд, цей гандикап можливо відіграти?
-Ми обговорювали цю тему з гравцями. Для них такий розрив – відмінний подразнювач. У футболі немає нічого неможливого. Колектив – та ще й динамівський! – якщо він об’єднаний спільною метою, на багато здатен. “Динамо” доводило це не раз.

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер