Дмитро Кремчанін: «Не реалізували багато моментів, але наприкінці матчу змогли дотиснути суперників»

Дмитро Кремчанін: «Не реалізували багато моментів, але наприкінці матчу змогли дотиснути суперників»

Півзахисник "Динамо" U19 Дмитро Кремчанін став автором першого голу "біло-синіх" у ворота "Дніпра-1" в матчі 2-го туру юнацької першості України (2:0). Після гри хавбек поділився враженнями від гри та розповів про свій забитий м'яч:

- Вітаємо з непростою, але перемогою! Ми звикли до того, що "Динамо" домінує на власному полі, але сьогодні "Дніпро-1" захопило ініціативу в першому таймі. Чи стало це несподіванкою?

- Дякую за привітання. Так, ми чекали на зовсім інше "Дніпро-1". Ми думали, що команда змінилася, але насправді залишилися майже всі ті гравці, що були минулого року, тому було трішки складно. Багато моментів не реалізували, але наприкінці змогли дотиснути суперників і вирвали перемогу.

- Яку головну причину неналежної реалізації ти бачиш?

- Навіть не знаю. Напевно, сильно поспішали, хотіли забити набагато більше. Але змогли забити лише наприкінці другого тайму.

- Чи помітна різниця між рівнями ДЮФЛ та U19? Адже у складі "Дніпра-1" сьогодні були старші гравці.

- Так, помітна. У юнацькому чемпіонаті набагато вищі швидкості та загалом все швидше.  

- Враховуючи розбалансованість гри у першому таймі, що тренери казали у перерві та як налаштовували на другий тайм?

- Підтримали та сказали реалізовувати моменти, тому що в другому таймі їх може бути ще менше. Але ми в другому таймі, думаю, створили стільки ж моментів, змогли їх реалізувати та довели матч до перемоги.

- Твій гол став рятівним. Ти завдавав прямого удару чи виконував навіс?

- Я подавав, як ми це награємо на тренуваннях. Навішував у площину воріт, там бігла група людей, і якби не вони, то, думаю, не забив би. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер