»Дніпро» - «Динамо» покаже ТЕТ

»Дніпро» - «Динамо» покаже ТЕТ

25 липня о 20:45 в ефірі телеканалу ТЕТ запланована пряма трансляція матчу Української Прем'єр-ліги між футбольними клубами "Дніпро" (Дніпропетровськ) і "Динамо" (Київ). Цим матчем ТЕТ розпочинає серію трансляцій ігор за участі лідера українського футболу ФК "Динамо" (Київ), - інформує прес-служба телеканалу ТЕТ.

Телекомпанія ТЕТ домовилася про підписання контракту на придбання в ФК "Дніпро" ексклюзивних прав на показ матчу й взяла на себе повне технічне забезпечення трансляції поєдинку з Дніпропетровська. За словами заступника голови правління ЗАТ "Телекомпанія "ТЕТ" з питань програмування Валерія Гросмана, канал витратить чимало грошей, аби дати можливість шанувальникам українського футболу подивитися матч, що відбудеться в Дніпропетровську. "Заради наших глядачів нам доведеться піти на достатньо великі витрати, - відзначає пан Гросман. - ФК "Дніпро" виставив дуже високу ціну за ексклюзивні права на трансляцію поєдинку з "Динамо" (Київ). У результаті переговорів ми зрозуміли, що телекомпанії доведеться піти на поступки, адже найголовніше для нас - подарувати глядачам максимум вражень від захоплюючого матчу за участі "Динамо" (Київ) і "Дніпро" (Дніпропетровськ), які входять до найкращих українських команд".

Поєдинок між ФК "Динамо" (Київ) і "Дніпро" (Дніпропетровськ) стане першим у серії футбольних трансляцій на каналі ТЕТ. Матч "Динамо" (Київ) у Лізі чемпіонів з переможцем пари "Дрогеда" (Ірландія) - "Левадія" (Естонія) ТЕТ транслюватиме 29 або 30 липня (залежно від переможця у парі "Дрогеда" - "Левадія"), а матч-відповідь - 6 серпня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер