Динамівці про перемогу над «Дніпром»

Динамівці про перемогу над «Дніпром»

По завершенні центрального матчу 19 туру чемпіонату України, в якому діючий чемпіон «Динамо» обіграв лідера нинішньої першості «Дніпра» з рахунком 4:0, гравці команди-переможниці охоче йшли на контакт із журналістами.

Тіберіу Гіоане, півзахисник «Динамо»:

- Думаю, сьогодні вся наша команда добре грала і в першому, і в другому таймі. Так склалось, що ми виграли обидва тайми з рахунком 2:0. Це не дивно, оскільки всі були сконцентровані на поєдинку і знали, що потрібно грати дуже уважно і акуратно, начебто рахунок 0:0. Це тренери сказали нам в перерві, що ми й зробили.

- Ви сьогодні провели перший офіційний матч. Який фізичний стан у команди?

- Наприкінці гри відчувалась утома. Це пов’язано з важким полем, і з тим, що суперник був не з легких.

- Забити швидкий гол було настановою на гру, чи просто так склалось?

- Так склалось. Добре, що вдалось реалізувати всі моменти, які ми створили. Гадаю, «Дніпро» теж заслужило забити хоча б один м’яч, але сьогодні був не їх день. Свою роль зіграли і контратаки, якими завжди славилось «Динамо». Вони принесли користь на Кубку першого каналу, і в товариських іграх, і сьогодні.

- Матч пройшов у коректній боротьбі?

- Так, серйозних фолів не було. У нас усе склалось, сподіваюсь, так триватиме і надалі.

Мілош Нінкович, півзахисник «Динамо»:

- Ця перемога дуже важлива для нас. Завжди вважалось, що перша гра – найважча, а проти такого суперника – важко вдвічі. Ми знаємо, що «Дніпро» - дуже хороша команда, не дарма ж вони перебувають на першому місці в турнірній таблиці. Тому хлопці очікували, що матч буде непростим, і готувались до нього. Думаю, «Динамо» сьогодні добре зіграло і заслужено перемогло.

- Цю перемогу можна вважати реваншем за поразку в Києві в першому колі?

Звичайно, можна. Я би сказав, що це був перший тайм нашого проти стояння, і ми його програли. Тому так серйозно готувались до матчу.

- Юрій Сьомін візначив, що «Динамо» сьогодні добре зіграло на контратаках…

- Це дійсно так, адже завдяки їм, ми забили два перших м’ячі. А перед грою тренер сказав грати саме в такому стилі. Після першого забитого м’яча це стало робити значно легше, так як супернику потрібно було атакувати, у нас з’явилось більше вільного простору, щоб організовувати контратаки.

- «Динамо» змогло обіграти лідера чемпіонату. Невже команда настільки сильніша?

- Думаю, так. Про силу «Динамо» можна судити по Кубку Першого каналу. Ми серйозно готувались до цього турніру, і змогли його виграти, та й у решта поєдинках виглядали непогано. Я так і знав, що ми переможемо сьогодні, тільки не вгадав результат.


Олександр Шовковський, воротар «Динамо»:

- Вважаю, що «Динамо» сьогодні виглядало сильніше за суперника і заслужило на перемогу. Щодо великого рахунку – це результат індивідуальної майстерності футболістів. За певних обставин він міг би бути більшим.

Сергій Ребров, півзахисник «Динамо»:

- Які можуть бути враження від гри, яку ми виграли з рахунком 4:0? Найкращі!

- Чи можна сказати, що для «Динамо» це найважливіший поєдинок у другій частині чемпіонату?

- Думаю, так, адже ні з «Шахтарем», ні з «Дніпром» ми більше не гратимемо. У будь-якому випадку ми боролись за шість очок.

- Як ваше здоров’я? Коли зможете приступити до повноцінних тренувань?

- Точно не знаю. Поки лікуюсь.

- Сьогодні ви не грали саме через травму?

- Звичайно.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер