Допомога теробороні Феодосіївської громади

Допомога теробороні Феодосіївської громади

Повномасштабна війна, яку росія розв'язала на всій території України, триває вже понад п'ять місяців, і нагальні потреби наших захисників, які боронять українську землю від окупантів, лише зростають. 

Відповідно, продовжує роботу на гуманітарному фронті і київське "Динамо", підтримуючи та допомагаючи тим, хто щоденно виборює право нашої країни на свободу та незалежність.

Нещодавно до керівництва клубу надійшов запит від Добровольчого формування "Тероборона Феодосіївської громади", яке стоїть на варті безпеки Обухівського району Київської області, із проханням надати допомогу в забезпеченні особового складу необхідним екіпіруванням, взуттям, одягом і спеціальним обладнанням.

ФК "Динамо" Київ оперативно відреагував на звернення та профінансував придбання речей, яких потребують наші захисники для несення військової служби та захисту суверенітету України і, зокрема, Київщини.

Особливою честю для нашого клубу є те, що практично всі бійці військової частини вболівають за київське "Динамо". Тому з подвійною наснагою продовжуватимемо робити все можливе, аби разом наблизити нашу спільну Перемогу, після якої зможемо знову зібратися на трибунах стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського або на НСК "Олімпійський" під мирним українським небом!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер