Другий збір у Туреччині. День 4. Не збавляючи обертів

Другий збір у Туреччині. День 4. Не збавляючи обертів

Київське «Динамо» продовжує фінальний етап підготовки до поновлення сезону у турецькій Анталії.

У середу команда провела одне заняття на центральному полі спортивного комплексу Mardan, куди динамівці прибули увечері.

Тренування тривало приблизно півтори години. Спершу була традиційна розминка, під час якої гравцям було запропоновано також вправу на швидкість реакції: стоячи спиною до двох тренувальних стійок різних кольорів за командою тренера гравець повинен був оббігти стійку названого кольору і здійснити швидкісний ривок.

Далі розпочалася основна робота з м'ячами. Спочатку в невеликих квадратах, де гравці були вдягнені у тренувальні манішки трьох різних кольорів, і одна із трьох груп намагалася відібрати м'яч, задіюючи активний пресинг, який вимагав Мірча Луческу. Гравці, що втратили м'яч, одразу включалися у відбір, тому вправа видалася дуже інтенсивною.

Згодом робота продовжилася на великому полі, де всі гравці вже об'єдналися. Далі почалися тактичні вправи.

Наприкінці основної роботи Мірча Луческу запропонував гравцям допрацювати окремі елементи на вибір. Хтось відпрацьовував простріли та подачі, а також їхнє завершення на одній половині поля, інші гравці відпрацьовували удари по воротах на протилежній.

У четвер «Динамо» проведе свій третій контрольний матч на заключному зимовому зборі та 13-й загалом за час міжсезонної підготовки. Черговим спаринг-партнером киян буде латвійський клуб «Валмієра». Зустріч розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер