Другий день медобстеження у «Добробуті»

Другий день медобстеження у «Добробуті»

14 січня у гравців першої команди «Динамо» офіційно завершилася відпустка, і команда зібралася разом, хоча футболісти вже готувалися до поновлення сезону в індивідуальному порядку.

Традиційно в перші кілька робочих днів динамівці проходять планове комплексне медобстеження. Цього року воно відбулося у клініці «Добробут», розташованій у районі Севастопольської площі. Тут цьогоріч було побудовано новий просторий корпус із сучасним медичним обладнанням. 

Футболісти були поділені на дві групи. У п’ятницю вранці, поки перша проходила медогляд, друга зібралася на базі для тренування. Ввечері обидві групи тренувалися разом. 

У суботу традиційний міжсезонний медогляд пройшла друга група киівських динамівців, серед яких були як українці, так і легіонери. 

Гравці пройшли медобстеження у таких лікарів, як терапевт, отоларинголог, офтальмолог, невропатолог, здали всі необхідні аналізи, зробили УЗД дуплексне сканування судин голови та шиї, УЗД органів черевної порожнини, органів малого тазу, щитовидної залози, ехокардіографію, рентгенографію органів грудної клітини. 

Ще напередодні медогляду команда здала планові тести на COVID-19, усі результати яких виявилися негативними.

Тим часом ті гравці, які пройшли медобстеження напередодні, зібралися на ранкове тренування на клубній базі. Ввечері команда тренуватиметься вже у повному складі. А через день, у понеділок, «біло-сині» відправляться на перший міжсезонний зимовий збір, який команда проведе в Іспанії. 


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер