Дубль Ваната допоміг збірній Україні U21 розгромити Північну Македонію

Дубль Ваната допоміг збірній Україні U21 розгромити Північну Македонію

У неділю, 5 червня, молодіжна збірна України провела черговий матч у рамках відбору на ЧЄ-2023 (U21). Суперником "жовто-синіх" у номінально домашньому поєдинку, що пройшов у Стамбулі, стала Північна Македонія.

У стартовому складі нашої збірної вийшли п'ять динамівців – воротар Руслан Нещерет, захисники Антон Боль та Костянтин Вівчаренко, півзахисник Микола Михайленко та нападник Владислав Супряга. Ще двоє – нападник Владислав Ванат та півзахисник Богдан Білошевський – з'явилися на полі по ходу другого тайму.

У першому таймі нашим хлопцям не вдалося «розпечатати» ворота суперника, а ось після перерви, а точніше з 69-ї хвилини, голи посипалися, як із рогу достатку. Протягом хвилини два м'ячі забили Богдан В'юнник та Георгій Судаков, а наприкінці зустрічі два шедеври видав Владислав Ванат. Спочатку динамівець прорвався до воріт, обігравши на своєму шляху кількох опонентів та м'яко перекинувши воротаря, а перед самим фінальним свистком вийшов віч-на-віч із воротарем, обіграв того й переправив м'яча уже в порожні ворота.

У підсумку, 4:0 – українська «молодіжка» у другій грі поспіль забиває чотири м'ячі та здобуває розгромну перемогу. У турнірній таблиці «жовто-сині» набрали 19 очок, відстаючи від лідируючої Франції на три бали.

Нагадаємо, нашій збірній залишилося провести два матчі у відбірному турнірі. 9 червня українці зіграють також у Стамбулі проти Франції, а 12-го на виїзді поміряються силами з Вірменією.

Євро-2023 (U-21). Кваліфікаційний турнір Група H

Україна – Північна Македонія – 4:0 (0:0).

5 червня. Стамбул. Стадіон "Есеньюрт Неджмі Кадіоглу".

Україна: Нещерет, Сич, Таловєров, Боль, Вівчаренко, Бондаренко, Михайленко (Ванат, 65), Криськів (Желізко, 78), В'юнник (Брагару, 86), Судаков (Білошевський, 86), Супряга (Хлань, 79).

Голи: В'юнник (69), Судаков (70), Ванат (85, 90+4).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер