Дякуємо вболівальникам за підтримку в Кракові!

Дякуємо вболівальникам за підтримку в Кракові!

У четвер «Динамо» провело домашній матч групового раунду Ліги Європи проти французького «Ренна» на стадіоні «Краковії» імені Юзефа Пілсудського у Кракові.

Футбольний клуб «Динамо» дякує всім українцям та полякам, які попри складні часи та умови прийшли на трибуни стадіону у Кракові та підтримали нашу команду.

Глядачі на трибунах не лише уважно слідкували за перебігом футбольного матчу, але і активно виразили свою громадянську позицію перед теле- та фотокамерами. Багато вболівальників принесли на стадіон патріотичні плакати з лозунгами підтримки тимчасово окупованих міст України та з подяками ЗСУ.

«Динамо» це не лише футбольна команда, а і надважлива соціальна місія, особливо в цей час. Ми дуже вдячні нашим вболівальникам за підтримку та громадянську позицію», - сказав після матчу президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Найактивніші вболівальники вивісили банер, присвячений відомому фанату «біло-синіх» Максиму «Регбісту» Яловцову, який загинув на фронті. Після фінального свистка гравці «Динамо» підійшли до сектору, де вболівальники вивісили цей банер, аби разом із ними віддати шану загиблому Герою.

«Динамо» щиро дякує вболівальникам за підтримку в далекому від рідного Києва Кракові! Попереду – ще один, принциповий домашній матч у групі проти «Фенербахче». Чекаємо вболівальників на трибунах на цьому поєдинку!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер