»Динамо» на виїзді б'є «Дніпро»

»Динамо» на виїзді б'є «Дніпро»

Прекрасний початок другої половини для «Динамо». Мало хто очікував, що на «Метеорі» кияни таким рахунком обіграють одного з своїх конкурентів у боротьбі за чемпіонство. Але це сталось!

Кияни зіграли дуже впевнено як для першого весняного матчу. Звичайно, можна довго міркувати, як би розвивались події далі, якби не швидкий гол Корреа. Але ж і гол забили наші хлопці! Атака правим флангом, Кравець пасує на Гусєва, удар Олега заблокував захисник, але м’яч відскочив на Корреа. Карлос на обманливому замаху обіграв опонента і наступним рухом закинув м’яч точно у «дев’ятку».

Господарі довго відходили від шоку. Їх дії в атаці були напористими, але й передбачуваними. Динамівці вміло перекривали всі зони в обороні, фактично позбавили м’яча Назаренка і щільно прихватили Воробея з Самодіним, які у матчі першого кола завдали киянам чимало клопотів.

Гості не особливо намагались атакувати великими силами, а стримували натиск дніпропетровців і чекали свого шансу для контрвипаду. Кілька разів їм не вистачало останнього пасу для організації небезпечної атаки. Але в підсумку все це було компенсовано позиційною помилкою капітана «Дніпра» Русола, який програв єдиноборство Бангура. Ісмаель вийшов віч-на-віч із Кернозенко і перекинув м’яч через голкіпера. Відчайдушна спроба Русола виправити ситуацію н і до чого хорошого не привела.

Буквально через кілька хвилин підопічні Протасова могли відновити рівновагу в матчі, але Ролан Гусєв вмудрився з кількох метрів промахнутись повз порожній кут воріт. Він же на останніх секундах тайму не зумів толком пробити з вигідної позиції і на перерву команди пішли при перевазі «Динамо» в два м’ячі.

На початку другої половини тренерський штаб господарів робить відчайдушну спробу зламати хід подій. Відразу дві заміни, два нових хавбеки, але киян уже не зупинити. Сумбур і метушня в обороні господарів, Гусєв вривається в штрафний із правого флангу і під досить гострим кутом сильно б’є низом у дальній кут – Кернозенко з ударом не справився.

На 62-й хвилині гру було зроблено. Але на честь чемпіонів слід відзначити, що вони добросовісно відпрацювали кожен епізод, на совість діяли в захисті і при першій же можливості наближались до воріт суперника. Один із таких шансів блискуче використали Нінкович із Кравцем. Мілош віддав низом врозріз між чотирма захисниками, а Артем вискочив один на один із Кернозенко і точно пробив – 4:0.

Останні 15 хвилин матчу були формальними. Гості спокійно нейтралізували в’ялі спроби дніпропетровці відіграти хоча б один м’яч і записали в свій актив важливу перемогу з крупним рахунком.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер