»Динамо» – «Сент-Патрик». Післяматчеві коментарі

»Динамо» – «Сент-Патрик». Післяматчеві коментарі

Поєдинок проти ірландського «Сент-Патрика» прокоментували головний тренер команди Юрій Сьомін, а також захисник Владислав Ващук

Юрій Сьомін, головний тренер «Динамо»:
- Сьогодні був хороший спаринг. Ми поглянули в дії так званий «другий ешелон» нашої команди. Для окремих гравців це був завершальний матч на зборах. Більшості поєдинок дався важко враховуючи фізичні кондиції – все-таки кінець зборів і накопичилась утома.

Грою в обороні я задоволений – відіграли досить злагоджено, а ось в атаці знову проблеми з реалізацією. Якби реалізували в першому таймі свої моменти, далі було б легше грати. Добре на заміну вийшов Кравець, забив чудовий гол і мав ще кілька нагод подвоїти перевагу.

- Хтось із сьогоднішнього складу братиме участь у завтрашньому матчі?

- Так, обов’язково. Шацьких, Кравець, Олейник, Федорів, Каддурі – усі ці футболісти потраплять у резерв на завтрашню гру. Але завтра, ясна річ, я дам більше часу гравцям умовного основного складу.

- Які подальші перспективи в новачків Хачеріді і Годзюра?
- Другу половину сезону вони проведуть у «дублі» - нехай набираються досвіду.

Владислав Ващук, захисник «Динамо»:

- Сьогоднішня гра вийшла бійцівською. Ми грали на фоні навантажень, тому було дещо важкувато. Тим паче сьогодні погода змінилась. Попередніх три дні йшов дощ, було холодно, а сьогодні прояснилось, виглянуло сонце і через це йде випаровування. Ну а загалом ми зіграли непогано, щоправда було багато браку в передачах.

- Ірландці практично не створили жодного моменту біля ваших воріт. Це свідчить про хорошу гру в обороні чи слабкості суперника?

- Відсутність моментів біля наших воріт свідчить про те, що ми всі грамотно зіграли в обороні і виконали всі тактичні задумки тренера.

- Юрій Павлович сказав, що ви завтра також братимете участь в останньому контрольному поєдинку на зборі. Сил вистачить?

- Без проблем! Раніше я грав і чотири спаринги поспіль – справлявся. Тому діватись нікуди, буду грати.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер