ДЮФЛ (U-14): динамівці стартували невдало

ДЮФЛ (U-14): динамівці стартували невдало

Невдало розпочався фінальний турнір ДЮФЛ і для наймолодших динамівців (U-14), які програли в першому матчі запорізькому «Металургу» 1:4.

У перші хвилини матчу підопічні Валерія Кінашенка мали, як мінімум, три моменти для взяття воріт, але не скористалися з них, тоді як суперник свою першу ж атаку завершив результативним ударом, а згодом забив ще два м’ячі.

Після перерви один м’яч вдалося відіграти завдяки вдалим діям Шевченка і влучному удару Книша. Були всі передумови для того, щоб ще скоротити рахунок, але не вдалося. Рахунок не влаштовував, тому наприкінці динамівці всіма силами кинулися в атаку, намагаючись відігратися, пропустивши в результаті на останній доданій хвилині контратаку суперника.

- Треба віддати належне супернику, в якого підібралася дуже хороша команда, - сказав після матчу Валерій Кінашенко. - Ми ж, на жаль, зіграли дуже слабо. За весь час моєї роботи ми не програвали навіть із різницею у два м’ячі, тому сьогоднішній результат розцінюю як незадовільний. Можливо, хлопці засмутилися і не змогли зібратися. Але це не виправдання, провину за те, що сталося, беру на себе. Не можу сказати, що ця поразка продиктована грою, ми на неї не заслуговували.

У паралельному матчі групи «Шахтар» обіграв BRW-BIK - 3:1. В іншій групі «Металіст» розійшовся миром із РВУФК (1:1), а ФК «Львів» поступився «Чорноморцю» 0:4.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер