ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. ДЮСШ-26 - «Динамо» – 1:5

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. ДЮСШ-26 - «Динамо» – 1:5

У середу, 13-го жовтня, відбулися матчі 7-го туру для команд чотирьох вікових категорій еліт-ліги ДЮФЛ.

«Динамо» U14 на виїзді зустрічалося із київською ДЮСШ-26. Підопічні тренерів Артема Яшкіна та Віктора Мороза вийшли на поле о 14.00. Відзначимо, що перед звітною грою «Динамо» після шести зіграних турів мало у своєму активі 16 очок (стільки ж, скільки і лідер - донецький «Шахтар», якому кияни поступалися лише за додатковими показниками), а ДЮСШ-26 займала четвертий рядок у турнірній таблиці, набравши 7 балів.

Поєдинок завершився впевненою перемогою гостей з рахунком 5:1. Наші хлопці забили у першому таймі два м’ячі і ще три – у другом, втіливши свою відчутну перевагу у логічну перемогу. Пропустили ж динамівці за рахунку 3:0 на їхню користь. Протягом усього матчу наша команда володіла ініціативою та реалізувала ті моменти, які створила.

Перший м’яч на початку зустрічі Люсін забив головою після подачі від кутової позначки, через дві хвилини Мартинюк подвоїв рахунок після хорошої флангової атаки. До перерви динамівці могли забити і більше, але Мартинюк не реалізував пенальті, який він сам же і заробив: вийшла хороша атака, він зіграв на випередження у штрафному майданчику суперника, після чого був збитий. Нашого футболіста підвела холоднокровність – з «позначки» він пробив повз ворота.

На початку другого тайму ще одну флангову атаку чудовим влучним ударом завершив Рибак. Після цього суперник зміг скоротити відставання у рахунку – до пропущеного м’яча призвела індивідуальна помилка нашого захисника через поле, що було не дуже хорошої якості. Втім, цим господарі лише роздратували своїх опонентів, які вже через хвилину відзначилися знову зусиллями Меньшикова, а ще через чотири хвилини остаточний рахунок встановив Андрейко – 5:1 на користь «Динамо» U14. Загалом, усі м’ячі вийшли хорошими та цікавими.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U14 проведе більше, ніж за тиждень, а саме, у суботу, 23-го жовтня, коли у рамках 8-го туру Еліт-Ліги ДЮФЛ вдома прийматиме ДЮСШ ФА «Тернопіль».

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 7-й тур

ДЮСШ-26 - «Динамо» – 1:5 (0:2)

ДЮСШ-26: Мелешков, Головко (к) (Яковенко, 36), Шевченко (Кнец, 36), Роенко, Шпанський (Сидоренко, 36), Скрилець (Корнієнко, 36), Хлиманко (Музичко, 36), Нівінський, Чорний, Лич (Смоловин, 36), Гладкий (Шарапов, 36).

«Динамо»: Голенков, Перкатюк (Федоренко, 36), Коновалов, Петровський (к), Дяченко (Петрушка, 53), Романюк (Чубатюк, 53), Рибак (Богомолов, 42), Люсін (Тлумак, 56), Андрєйко, Мартинюк (Кушенко, 42), Левринець-Чиргадзе (Меньшиков, 42)

Голи: Яковенко (49) – Люсін (9), Мартинюк (11), Рибак (39), Меньшиков (50), Андрейко (54)

Нереалізований пенальті: Мартинюк (31).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер