ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U14. «Динамо» - ДЮСШ ФА «Тернопіль» – 4:1

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U14. «Динамо» - ДЮСШ ФА «Тернопіль» – 4:1

У суботу, 23-го жовтня, відбулися матчі 8-го туру для команд чотирьох вікових категорій еліт-ліги ДЮФЛ. «Динамо» U14 вдома приймало ДЮСШ ФА «Тернопіль». Підопічні тренерів Артема Яшкіна та Віктора Мороза вийшли на поле о 14.00. Відзначимо, що перед звітною грою «Динамо» мало у своєму активі 19 очок після семи матчів та ділило 1-2 сходинку у турнірній таблиці із донецьким «Шахтарем». А тернополяни йшли на останній, 6-й сходинці, набравши лише одне очко.

Поєдинок завершився впевненою перемогою господарів з рахунком 4:1. Наші хлопці забили у першому таймі один м’яч, тоді ж пропустили і самі, а у другому – ще три, втіливши свою відчутну перевагу у логічну перемогу.

Динамівці з перших хвилин взяли м’яч під свій контроль та поступово почали шукати підходи до воріт суперника. Вже на 3-й хвилині м’яч побував у сітці, але гол не було зараховано через офсайд у нашого футболіста. Кияни багато комбінували, переводячи м’яч з флангу на фланг та достатньо скоро були винагородженні за свої старання. Суперник порушив правила у власному штрафному майданчику, і пенальті чітко реалізував Кирило Рибак. Надалі господарі продовжували позиційно атакувати, але, неначе громом серед ясного неба став момент біля воріт Костенка, який кияни створили самі собі: після помилки нашого воротаря при передачі захиснику суперник перехопив м’яч, та Дударів з центру штрафного майданчика без перешкод зміг зрівняти рахунок.

Динамівці із подвійними силами пішли уперед, але на удар Романюка зреагував воротар, а у Андрейка удар не вийшов. Уся гра проходила на половині поля тернополян, удар Перкатюка прийшовся вище воріт, а Богомолов після подачі від кутової позначки не зміг з метра переправити м’яч у сітку на дальній стійці. Незадовго до свистка на перерву у сітку із зовнішнього боку влучив Петровський, в інших випадках усі спроби господарів або блокувалися, або тернополяни щільно грали із суперниками у власному штрафному майданчику та не давали змоги створити загрозу. Тож на перерву команди пішли за нічийного результату.

Щойно розпочався другий тайм, як динамівці ледь не вийшли уперед – після подачі кутового потужний удар з-за меж штрафного майданчика вдався Мурадяну, але його удар прийняла на себе поперечина, врятувавши гостей від вірного гола. Що не вдалося партнеру, те зміг зробити Рибак, який отримав м’яч зліва та наважився на удар у ближній кут – воротар нічого не зміг вдіяти – 2:1. А через дві хвилини Андрейко чудовим ударом з-за меж штрафного майданчика у протихід воротарю збільшив перевагу своєї команди.

Ще у кількох епізодах свою команду виручав Оснік, реагуючи на небезпечні удари киян. У середині тайму гості не по правилам обійшлися у власному штрафному майданчику із Дьяченком, і другий пенальті не менш впевнено, ніж перший, реалізував Рибак, ставши автором хет-трика. Надалі непогані спроби записали до свого активу Кушенко та Петрушка, але нашим гравцям не вистачило зовсім трохи, щоб м’яч опинився у сітці. З подачами з флангів справлявся воротар, а простріли до штрафного майданчика блокували захисники. Якимось дивом не влучив у дальній кут із меж штрафного майданчика Меньшиков – м’яч пролетів повз стійку. Вже у компенсований час динамівці ледь не забили ще один м’яч, але знову на допомогу гостям прийшов каркас воріт. Тож до фінального свистка рахунок більше не змінювався – впевнена перемога «Динамо» 4:1.

Нагадаємо, свій наступний матч «Динамо» U14 проведе за тиждень, 30-го жовтня, коли у рамках 9-го туру ДЮФЛ на виїзді зіграє із донецьким «Шахтарем».

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 8-й тур

«Динамо» - ДЮСШ ФА «Тернопіль» – 4:1 (1:1)

«Динамо»: 1. Костенко, 2. Коновалов (5. Дьяченко, 45), 3. Петровський, 4. Богомолов (13. Федоренко, 36), 15. Андрейко, 16. Перкатюк (7. Меньшиков, 36), 11. Люсін (6. Петрушка, 45), 10. Романюк (Левринець-Чиргадзе, 57), 17. Рибак (21. Кушенко, 57), 22. Мурадян (18. Чубатюк, 45), 19. Мартинюк.

ДЮСШ ФА «Тернопіль» (стартовий склад): 12. Оснік, 3. Чорнобай, 17. Кривий, 4. Дереворіз, 20. Швед, 5. Локоть, 14. Башкевич, 10. Гуль, 18. Дударів, 22. Гринтус, 2. Замора.

Голи: Рибак (9, з пен., 43, 55, з пен.), Андрейко (45) – Дударів (12).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер