ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U14. «Динамо» - «Волинь» - 6:0

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U14. «Динамо» - «Волинь» - 6:0

У суботу, 4-го вересня, розпочався новий сезон для команд еліт-ліги ДЮФЛ.

Академічні групи «Динамо» чотирьох вікових категорій у стартовому турі зустрілися із луцькою «Волинню». Наймолодші динамівці із команди U14 (тренери Артем Яшкін та Віктор Мороз), для яких нинішній сезон дебютний у ДЮФЛ, приймали волинян вдома, на одному з полів бази «Динамо» у Кончі-Заспі.

Кияни розпочали гру активно та майже одразу перемістили її до чужих воріт, регулярно загрожуючи володінням суперника. Перспективні удари вдавалися Люсіну та Рибаку, але кожного разу на шляху у м’яча ставали голкіпер чи захисники волинян, тож до по-справжньому гольових моментів справа не доходила. Динамівці застосовували високий пресинг, тому швидко відбирали м’яч при його втраті та стрімко переходили в атаку. Їх зусилля принесли плоди на 21-й хвилині, коли Романюку вдався чудовий удар правою метрів з 14-ти у дальній кут воріт, з яким не зміг впоратися воротар.

Згодом ледь не подвоїв рахунок Рибак, але його дальній удар прийшовся поруч зі стійкою. Втім, перевага динамівців була відчутною, тож другий забитий м’яч наприкінці першого тайму виглядав цілком логічним. Його автором теж став Романюк, який цього разу вразив ближній кут воріт суперника з лінії штрафного майданчика чудовим ударом з лівої.

У другому таймі малюнок гри майже не змінився: господарі продовжили володіти ініціативою, контролювати м’яч та регулярно створювати загрози біля воріт гостей. З хорошим ударом Романюка із меж штрафного майданчика впорався воротар, а у наступній атаці той же Романюк не пошкодував м’яч та віддав його партнеру, що перебував у кращій позиції, і Мартинюк приблизно з лінії воротарського майданчика спрямував його точно у кут воріт, довівши рахунок до великого. А ще через три хвилини простріл того ж Мартинюка до штрафного майданчика призвів до помилки захисника волинян, який, намагаючись нейтралізувати загрозу, зрізав м’яч у власні ворота.

Надалі кияни не збавили обертів, вони сміливо вступали у боротьбу та вигравали її, а під час атак не боялися комбінувати, активно використовувати фланги, переводячи м’яч з одного на інший, та проявляти індивідуальну майстерність. У результаті після подачі з глибини поля Богомолов головою спрямував м’яч у ворота, воротар зумів зреагувати, перевівши удар у поперечину, від неї м’яч відскочив у поле, і той же Богомолов вдало зіграв на добиванні, підправивши м’яч у сітку. Одразу після цього Мартинюк ледь не забив шостий м’яч, точніше він це зробив, проте із офсайду, тому взяття воріт було скасоване.

А вже у компенсований до другого тайму час крапку у матчі поставив Дяченко, який чудовим дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика встановив остаточний рахунок у матчі 6:0.

Нагадаємо, свій наступний матч у рамках першого етапу Еліт-ліги ДЮФЛ «Динамо» U14 проведе у середу, 8-го вересня, коли у 2-му турі теж вдома прийматиме київську ДЮСШ-26.

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 1-й тур

«Динамо» - «Волинь» - 6:0 (2:0)

4.09.2021. Конча-Заспа. НТБ «Динамо»

«Динамо» (стартовий склад): 12. Голєнков, 5. Дяченко, 3. Петровський, 18. Чубатюк, 20. Лисицький, 7. Меньшиков, 11. Люсін, 17. Рибак, 19. Мартинюк, 10. Романюк, 13. Федоренко

У другому таймі на заміну виходили: Пернатюк, Кушенко, Лавринець, Богомолов.

Голи: Романюк (21, 33), Мартинюк (41), Войтенко (автогол, 44), Богомолов (60), Дяченко (70+1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер