ДЮФЛУ. Еліт-Ліга. U15. «Шахтар» – «Динамо» – 1:0

ДЮФЛУ. Еліт-Ліга. U15. «Шахтар» – «Динамо» – 1:0

У четвертому турі групи 1 Еліт-ліги ДЮФЛУ серед команд вікової групи U15 київське «Динамо» грало на виїзді, у Щасливому, що під Києвом, з однолітками з донецького «Шахтаря».

Із перших хвилин команди діяли на зустрічних курсах, і незважаючи на те, що до перерви забитих м’ячів не було, нудною гру назвати було важко. Більше того, перед перервою «біло-сині» отримали право на пенальті, коли воротар біля лицьової лінії збив Редушка, але Попов із 11-метрової позначки пробив повз ворота.

Після перерви так само могли забивати як господарі, так і гості, але удача все ж посміхнулася «гірникам». За п’ять хвилин до завершення основного часу Стрільчук вирішився на удар з-за меж штрафного майданчика, і це стало несподіванкою для нашого голкіпера Петренка, який пропустив м’яча, що летів під поперечину.

У підсумку, перший пропущений м’яч «Динамо» в нинішньому сезоні й перша поразка – 0:1.

Еліт-ліга ДЮФЛУ, 4-й тур

«Шахтар» U15 – «Динамо» U15 – 1:0 (0:0).

«Шахтар»: Вихрищук, Стрільчук, Дейнека, Мартюк, Бойко, Сорока, Кривцов, Леута (Ніколенко, 50), Оличенко, Ухань (Діденко, 62), Гармаш.

«Динамо»: Петренко, Рибак, Човголенко, Білий, Дехтяр, Озимай, Драган, Редушко, Губенко (Букатий, 43), Ільченко (Варивода, 55), Попов (Богданов, 47).

Гол: Стрільчук (65).

Нереалізований пенальті: Попов (33).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер