ДЮФЛУ. U17. Еліт-Ліга. «Динамо» - ДЮСШ ФА Тернопіль – 9:1

ДЮФЛУ. U17. Еліт-Ліга. «Динамо» - ДЮСШ ФА Тернопіль – 9:1

У сьомому турі Еліт-Ліги ДЮФЛУ «Динамо» U17 зустрілося з командою ДЮСШ ФА Тернопіль. Гра відбулася на полі начально-тренувальної бази ДЮФШ «Динамо» на Нивках.

Зустрілися лідери та аутсайдери ліги, динамівці у здобули 5 перемог та одну нічию у перших шести матчах, а тернополяни – жодної перемоги та лише дві нічиї.

«Біло-сині» з перших хвилин почали підтверджувати свій статус фаворитів, швидко відкривши рахунок. У результаті розіграшу кутового з правого флангу Микита Дзень дезорієнтував голкіпера, намагаючись завдати ледь помітного удару після навісу на ближню стійку у виконанні Артема Грохольського, у той час як м’яч слизнув у дальній кут.

Кияни володіли відчутною перевагою і на 15-й хвилині мали збільшувати рахунок, коли пенальті заробив Дмитро Кремчанін. Сам постраждалий виконав 11-метровий, проте не переграв Дмитра Луківа.

Другий гол кияни забили у середині тайму, скориставшись дитячою помилкою гостей. Після передачі від свого гравця голкіпер «Тернополя» взяв м’яч до рук. Арбітр призначив вільний удар, динамівці швидко його розіграли, Кремчанін покотив, а Дзень без перешкод розстріляв ворота. І лише після цього голкіперу «Динамо» Максиму Старушко вперше довелося реагувати на удар гостей.

Та вже за дві хвилини динамівці забили третій м’яч. Грохольський загострив атаку, Кремчанін продовжив, віддавши зручний пас назад на лінію штрафного, і після удару Бойченюка м’яч рикошетом від гравця гостей влетів до сітки воріт.

Наприкінці тайму «Динамо» забило четвертий гол. Грохольський проштовхнув м’яч уперед під час контратаки, а Кремчанін обвів захисника та воротаря та переправив м’яч у ворота, реабілітувавшись за незабитий пенальті.

Розгром гостей продовжився і у другому таймі. Одразу після перерви Тарас Кролевець відгукнувся на навіс з лівого флангу та ударом головою парашутом закинув м’яч у верхній кут за комірець голкіперу. Ще за кілька хвилин після чергового навісу з лівого флангу двоє захисників гостей скинули м’яч прямо під удар Дзеню, той одним дотиком прийняв м’яч на лінії штрафного майданчика, а другим потужно пробив правою у верхній кут.

За рахунку 6:0 тренери «Динамо» провели масову заміну, випустивши максимальну квоту – одразу сім нових гравців.

У новому складі і зі свіжими силами «біло-сині» продовжили шквал атак на ворота гостей. Втім, сьомий гол забив не свіжий гравець, а Кремчанін, оформивши дубль. Після закидання з середини поля він доборовся до кінця з захисником та пробив повз голкіпера.

На 74-й хвилині гості забили гол престижу після дальнього удару, сейву Старушко та добивання з близької відстані. Втім, останнє слово було за киянами, які ледь не довели рахунок до двозначного. Забивши ще двічі в останні хвилини гри, Кремчанін оформив покер, ефектно реалізувавши два виходи віч-на-віч із голкіпером після двох передач від Івана Котухи.

ДЮФЛУ. Еліт-Ліга. U17. «Динамо» - ДЮСШ ФА Тернопіль – 9:1 (4:0)

Склад «Динамо»: 23 Старушко, 6 Котуха, 18 Сизонюк (20 Гусєв, 57), 5 Федоренко (3 Балаба, 57), 7 Бойченюк (15 Михайлів, 57), 17 Цілик (24 Янчишин, 57), 21 Василець (4 Ковальов, 57), 16 Кролевець, 11 Грохольський (8 Микитюк, 57), 2 Дзень (14 Білоконь, 57), 13 Кремчанін.

Голи: Грохольський (7), Дзень (27, 51), Бойченюк (29), Кремчанін (40, 64, 88, 89). Кролевець (48) – (74)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер