ДЮФШ «Динамо» запрошує дітей займатися футболом

ДЮФШ «Динамо» запрошує дітей займатися футболом

Дитяча футбольна школа «Динамо» Київ з 1 травня 2022 року відновила свою роботу на тренувальних базах на Нивках та в Кончі-Заспі.

З огляду на те, що багато наших учнів на даний момент перебувають за кордоном, ми запросили всіх бажаючих приєднатися до наших занять. За два з половиною тижні були доукомплектовані групи учнями з інших клубів міста Києва, в яких зараз не проводяться заняття, та дітьми, які тимчасово переміщені з окупованих територій. Наразі заняття у повноцінних складах груп проводяться у всіх вікових категоріях, а це діти віком від 6 до 17 років.

Отримати інформацію про час та місце заняття конкретної вікової групи можна за телефоном 044-597-02-00.

Ми чудово розуміємо, що за останні два місяці багато дітей зазнали психологічного стресу, і в цій складній ситуації можливість займатися улюбленим видом спорту допоможе юним футболістам повернутися до звичайного життя, відчути себе впевненіше і більш захищено, почуватися психологічно розкутіше, повірити в те, що все налагодиться і ми повернемося до звичного нам ритму життя

Наші тренери оточать усіх дітей турботою і увагою та докладуть максимум зусиль, щоб створити сприятливі умови для безпечних занять. Бували дні, коли під час тренувань звучав сигнал повітряної тривоги, і нам доводилося терміново переходити у сховище, яке знаходиться за кілька метрів від футбольного поля, щоб там перечекати небезпеку. До відновлення занять керівники тренувальних баз подбали про те, щоб там можна було зручно розміститися одразу кільком групам. Безпека дітей понад усе, і від цього ми насамперед відштовхуємось у сьогоднішній роботі.

Всім відомо, що цього місяця наш клуб відзначає 95-річчя від дня заснування. Ми не могли залишити такий важливий факт поза увагою та плануємо організувати дитячий благодійний турнір, який пройде у кілька етапів протягом місяця на УТБ «Нивки». Як завжди, співорганізатором турніру виступатиме наш партнер ГО «Київська ліга дитячого футболу» (голова Володимир Величко), а підтримку забезпечує Асоціація футболу міста Києва (голова Ігор Кочетов).

1 етап 25-25 травня 2022 року для команд 2007-08 р.н.

2 етап 1-2 червня 2022 року для команд 2009-10 р.н.

3 етап 8-9 червня 2022 року для команд 2011-12 р.н.

4 етап 15-16 червня 2022 року для команд 2013-14 р.н.

Крім того, у ці терміни ми також плануємо проведення тренерами ДЮФШ «Динамо» Київ майстер-класів для воротарів, захисників, півзахисників та нападників, взяти участь у яких зможуть усі охочі. Колишні гравці київського «Динамо» поділяться своїми секретами і дадуть корисні поради юним футболістам різного віку. Цікавим обіцяє бути і запланований матч тренерів ДЮФШ «Динамо» Київ проти команди одного з підрозділів ЗСУ.

Детальна інформація про всі заходи, а також про їх проведення буде на сайті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер