ДЮФШ «Динамо» розпочала підготовку до другої частини сезону

ДЮФШ «Динамо» розпочала підготовку до другої частини сезону

Незабаром закінчиться зимова відпустка для футболістів основної команди «Динамо». А ось гравці клубної ДЮФШ ім. В. Лобановського вже розпочали підготовку до другої частини сезону. З понеділка, 10-го січня, стали до тренувань київські хлопці з академічних груп, а 16-го до них приєднаються партнери з інших міст України, і з 17-го січня чотири старші вікові групи розпочнуть роботу у повному складі.

Також 17-го січня стануть до роботи і молодші команди. Зазначимо, що усі групи займаються у нещодавно оновленому критому манежі на клубній динамівській базі у Кончі-Заспі.

Наприкінці січня розпочнеться перший етап (груповий) щорічного всеукраїнського турніру Зимовий Кубок ДЮФЛ серед футболістів 2006-го року народження. У ньому візьмуть участь і дві динамівські команди – клуб буде представлений віковими групами U16 та U15 (футболісти 2006-го та 2007-го років народження).

Також на лютий-березень заплановано кілька міжнародних дитячо-юнацьких турнірів, але участь динамівських команд ще у процесі обговорення.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер